Ar trebui inchisoare? Fata care a sunat la 112, în judeţul Olt, anunţând că este răpită a fost găsită. Cum explică „răpirea”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Fata care ieri, 14 octombrie, a apelat la 112 și a spus că este sechestrată a fost găsită. La fel şi cel care ar fi luat-o cu forţa. Cei doi sunt din judeţul Ilfov, iar cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat cât şi însoţitorul ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balş să dispună măsuri în cadrul dosarului penal.

Ar trebui inchisoare? Fata care a sunat la 112, în judeţul Olt,  anunţând că este răpită a fost găsită. Cum explică „răpirea” 1

La activitatea de căutare au fost implicate forţe sporite şi politisti din mai multe judete, persoanele fiind găsite pe raza judeţului Ilfov“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, citat de adevarul.ro.

Fata a reuşit, în cursul zilei, să sune la 112 şi să lase să se înţeleagă faptul că se află într-o maşină şi că nu poate să coboare. Operatoarea de la 112 a auzit doar „lasă-mă, nebunule, să cobor!“.

Poliţiştii din mai multe judeţe au organizat filtre, în cele din urmă telefonul fetei fiind localizat pe raza judeţului Ilfov.

Povestea este, însă, halucinantă. Fata în vârstă de 34 ani a plecat de bunăvoie cu bărbatul de 32 ani, acesta fiind şofer la firma tinerei. În zona Saru, pe Drumul European E 574, în judeţul Olt, fata ar fi apelat „din greşeală“ 112, însă nu a lămurit nicidecum lucrurile.

După ore de căutări efectuate de poliţiştii din mai multe judeţe cei doi au fost reperaţi în drum spre Bucureşti, fiind audiaţi de poliţişti şi procurori.