(Last Updated On: October 11, 2019)

Prăbușirea PSD? Proteste masive, alegeri europarlamentare, victorie parlamentară. În toată această ecuație Iohannis are vreun merit?

Andrei Caramitru: „Meritul pentru schimbarea guvernului nu e al lui Iohannis sau al partidelor politice. Nu. Efortul a fost făcut de sutele de mii de oameni care au ieșit la proteste și milioanele care au votat pe 26 Mai.

Andrei Caramitru: „Meritul pentru schimbarea guvernului nu e al lui Iohannis sau al partidelor politice. Nu. Efortul a fost făcut de sutele de mii de oameni care au ieșit la proteste și milioanele care au votat pe 26 Mai.  Asta a dus la șocul total asupra sistemului și ...” 1

Asta a dus la șocul total asupra sistemului și ajustarea multora din vechea gardă – pentru că vor sa supraviețuiască. Și preiau acum ce ceream noi in Piața Victoriei in ultimii ani.

Asta e foarte bine. Dar toată schimbarea se va opri dacă nu mergeti sa votati. Dacă nu continuam presiunea constantă. Politicienilor trebuie sa le fie frică de noi – altfel vor cădea toți in relaxarea “administrării” sistemului corupt – pentru că e mult mai simplu și mult mai profitabil pentru ei”.