Anca, la Mega Image. “- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac… – Bine, mulţumim!” Ce s-a întâmplat după? ABSOLUT NIMIC. Am așteptat câteva minute să văd dacă …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Un client al magazinului Mega Image din București a observat un gândac care se plimba nestingherit pe un raft cu pâine. Clientul i-a atras atenția asupra acestui fapt unei angajate și spune că după aceea nu s-a întâmplat nimic.

Anca Tudosa a scris pe Facebook: „”- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac…
– Bine, mulţumim!”

Anca, la Mega Image. "- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac... - Bine, mulţumim!" Ce s-a întâmplat după?  ABSOLUT NIMIC.  Am așteptat câteva minute să văd dacă ...” 1 Anca, la Mega Image. "- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac... - Bine, mulţumim!" Ce s-a întâmplat după?  ABSOLUT NIMIC.  Am așteptat câteva minute să văd dacă ...” 2  Anca, la Mega Image. "- Sărut-mâna, vedeţi că pe raftul de sus, unde sunt baghetele, se plimbă un gândac... - Bine, mulţumim!" Ce s-a întâmplat după?  ABSOLUT NIMIC.  Am așteptat câteva minute să văd dacă ...” 3

Ăsta a fost scurtul dialog dintre mine și 2 angajate MEGA IMAGE, prin care le semnalam prezenţa guzganului printre și pe produsele lor de panificaţie.
Ce s-a întâmplat după?

ABSOLUT NIMIC.

Am așteptat câteva minute să văd dacă aruncă măcar o privire – nu, nici vorbă. Au plecat să plimbe niște tăvi sau ceva.

Incidentul s-a petrecut azi, pe la ora 14, la Mega Image Unirii (cel de la subsol).”

Adrian Dumitrache a scris pe Facebook: „Si eu ma intrebam, zilele trecute, daca Mega Image igienizeaza macar o data pe saptamana galantarele pentru pâine…”