Alex Dima: „Tupeu. Asta e cuvântul care ii definește pe mai toți politicienii noștri. Un tupeu uriaș! Am trecut pe langa Colectiv. S-a așternut praful peste pozele înșirate acolo. Au trecut 4 ani … A răspuns cineva? A plătit cineva??? Acolo, in fata pozelor, mi-am adus aminte de …”

(Last Updated On: October 15, 2019)

Politica se bazează pe uitare. Din această cauză există politicieni dinozauri, precum Tăriceanu, și alții în devenire, precum Victor Ponta. Indiferent de prostiile pe care le fac, după un anumit timp se găsesc câteva sute de mii de români care să-i voteze.

Alex Dima: „Tupeu. Asta e cuvântul care ii definește pe mai toți politicienii noștri. Un tupeu uriaș!

Am trecut pe langa Colectiv.
S-a așternut praful peste pozele înșirate acolo. Au trecut 4 ani si peste câteva zile o sa bubuie iar stirile si materialele despre ce s-a intamplat in noaptea de 30 octombrie si despre ce nu s-a intamplat, dupa.

Alex Dima: „Tupeu. Asta e cuvântul care ii definește pe mai toți politicienii noștri. Un tupeu uriaș!  Am trecut pe langa Colectiv. S-a așternut praful peste pozele înșirate acolo. Au trecut 4 ani ... A răspuns cineva? A plătit cineva??? Acolo, in fata pozelor, mi-am adus aminte de ...” 1

A răspuns cineva? A plătit cineva???
Acolo, in fata pozelor, mi-am adus aminte de Ponta si Banicioiu.
Oare, uitam de ce au plecat acesti oameni din functii? Cum zeci de mii de oameni au iesit in strada si le-au cerut sa plece?

S-au intors.
De fapt, n-au plecat niciodata.
Il tot vad acum pe dl Ponta la tv. Vrea inapoi la putere. Asa tupeu…”

 

Se întâmpla într-o vineri noapte, pe 30 octombrie 2015, când aproape 300 de tineri, uniţi de muzică şi de prietenie, au fost prinşi într-un club al morţii. Colectiv a făcut 64 de victime, iar a 65-a, un supravieţuitor, şi-a pus capăt zilelor de durere, potrivit Stirile Pro Tv.

Se spune că este tragedia care a schimbat România. Realitatea dură ne arată însă că autorităţile nu au învăţat nimic. Şi astăzi, cluburile funcţionează tot fără autorizaţie de securitate la incendiu, iar spitalele sunt neschimbate, pline de bacterii periculoase. Rămaşi fără lacrimi, părinţii care şi-au pierdut copiii speră totuşi să apuce ziua în care vinovaţii vor fi pedepsiţi.