A recunoscut! Lucian Mindruta: „Sefa demisa de la Tarom declara ca ministrul Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii, ca sa nu ajunga parlamentarii la vot. “Mi-a cerut să țin avioanele la sol. Mi-a zis să nu …”

(Last Updated On: October 17, 2019)

Fosta şefă a TAROM spune că în ziua moţiunii de cenzură ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-a cerut să ţină avioanele TAROM la sol, iar ea a refuzat, motiv pentru care a fost demisă în urmă cu două zile.

Totul, pentru ca parlamentarii să nu ajungă Capitală și să nu voteze moțiunea. Acuzația a fost lansată de premierul desemnat Ludovic Orban și confirmată de Mădălina Mezei, informează digi24.ro.

A recunoscut! Lucian Mindruta: „Sefa demisa de la Tarom declara ca ministrul Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii, ca sa nu ajunga parlamentarii la vot.  "Mi-a cerut să țin avioanele la sol. Mi-a zis să nu ...” 1

Lucian Mindruta a scris pe Facebook: „Sefa demisa de la Tarom declara ca ministrul Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii, ca sa nu ajunga parlamentarii la vot.

“Mi-a cerut să țin avioanele la sol. Mi-a zis să nu vină lumea la moțiune, să inventez probleme tehnice. Dumnealui n-a înțeles că prin mandatul meu nu puteam să fac așa ceva. Oamenii noștri, piloții, sunt oameni liberi care nu stau să răspundă comenzilor unui CEO. I-am spus că nu voi face niciodată așa ceva”. (sursa: Hotnews)

Acest lucru trebuie investigat, pentru ca ar fi o infractiune la siguranta sistemului aviatic, pe langa un abuz fara precedent.

Dar dincolo de asta, e ceva mai mult, daca e adevarat:

Exista in PSD oameni care inteleg conceptul abstract ca daca un om se afla la Iasi, el nu poate vota la Bucuresti.

Nu radeti. Treaba asta cere inteligenta. Ati fi crezut ca mai exista cineva in PSD sa inteleaga si sa planifice un lucru atat de complicat?

Pai Cuc, cand te uiti la el, ai sentimentul ca isi tine respiratia cand mananca, pentru ca mesteca cu acelasi neuron cu care isi misca diafragma.

Asta a venit cu un astfel de plan?

Absolut briliant.

Bai, dati-i badigard, ca ni-l fura NASA!”

Vitalie Cojocari a scris: „Este scandal cât avionul la Ministerul Transporturilor.

Fosta directoare Tarom îl acuză direct pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc de faptul că i-a cerut să oprească avioanele la sol pentru ca parlamentarii să nu poată veni să voteze la moțiune.

Este vorba de cursele interne Tarom, din Cluj, Iași, Timișoara spre București. De fapt, toate avioanele care ar fi adus parlamentarii la București în ziua moțiunii.

Directoarea Tarom spune că a refuzat să țină avioanele la sol, așa cum i-a indicat Răzvan Cuc, drept urmare a plătit cu funcția. La doar câteva zile după ce mandatul i-a fost prelungit de Consiliul de Administrație, a fost revocată.

După ora 19.00 seara, pe 15 octombrie, la 5 zile de la moțiunea de cenzură, Mădălina Mezei a fost anunțată că nu mai este directoare la Tarom.

Răzvan Cuc neagă acuzațiile. Spune într-o postare pe Facebook: ”Minciunile pe care le aruncă acum pe piață, crezând că cineva ar putea să-i securizeze poziția de director general, nu au nicio acoperire. Dacă cineva i-ar fi cerut așa ceva, ar fi trebuit să iasă public, atunci, și să spună lucrurilor pe nume.”

Răzvan Cuc susține că nu se războiește cu Mădălina Mezei, dar îi reproșează că nu și-a îndeplinit obiectivele și că în momentul în care era șefa reprezentanța Tarom la Bruxelles făcea rezervări de bilete sau protocol pentru prietenii care veneau în vizită.”