(Last Updated On: October 10, 2019)

Calcule peste calcule privind moțiune a de cenzură. Opoziția anunță că a câștigat 11 voturi: 6 de la minorități, 4 de la PSD și unul de la ALDE, anunță Digi 24.

Hotnews anunță că 5 parlamentari ALDE lipsesc din plen la dezbaterea moțiunii de cenzură, iar doi dintre ei au anunțat conducerea partidului încă de miercuri seară că nu vor veni să voteze moțiunea de cenzură.

Moțiunea de Cenzură. Opoziția anunță că a câștigat 11 voturi: 6 de la minorități, 4 de la PSD și unul de la ALDE. Raluca Turcan: „Să fie foarte clar pentru propaganda PSD: PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți din România. Singurii care se tem sunt uzurpatorii de aici” 1

Pentru ca Executivul condus de Viorica Dăncilă să fie demis, Opoziția are nevoie de 233 de voturi.

Victor Ponta, liderul Pro România, citatde Digi 24: Ne aflăm un fața unei moțiuni foarte ciudate și o spune un deputat aflat la al patrulea mandat. Doamna Dăncilă e supărată că toți consilierii dumneaei m-au sunat aseară să vorbim de moțiune. Dacă te superi că te refuză un bărbat nu e normal să o spuneți la microfon. Vă dau un cuvânt să-l căutați pe Google: tautologic.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, îi oferă replica lui Titus Corlățean: Să fie foarte clar pentru propaganda PSD: PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți din România. Singurii care se tem sunt uzurpatorii de aici.