(Last Updated On: October 10, 2019)

Un parlamentar PMP s-a externat pe semnătură și a venit cu Ambulanța pentru a vota la moțiunea de cenzură. Este vorba de senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, grav bolnav. Acesta trebuia să fie operat astăzi la Cluj dar a amânat pe astăzi.

„Doctorul meu de la Cluj m-a obligat să dau două declarații scrise pentru a-mi asuma riscurile. Deplasarea este foarte dureroasă” , a declarat deputatul.
Vezi aici Video:

(Video) Deputat adus cu ambulanța la votul moțiunii de cenzură. „Doctorul meu de la Cluj m-a obligat să dau două declarații scrise pentru a-mi asuma riscurile. Deplasarea este foarte dureroasă” 1 (Video) Deputat adus cu ambulanța la votul moțiunii de cenzură. „Doctorul meu de la Cluj m-a obligat să dau două declarații scrise pentru a-mi asuma riscurile. Deplasarea este foarte dureroasă” 2 (Video) Deputat adus cu ambulanța la votul moțiunii de cenzură. „Doctorul meu de la Cluj m-a obligat să dau două declarații scrise pentru a-mi asuma riscurile. Deplasarea este foarte dureroasă” 3

Deputatul liberal Corneliu Olar, absent vreme îndelungată din Parlament din cauza unei afecțiuni grave, a venit joi la ședința de plen special pentru votul la moțiunea de cenzură, anunță G4Media.
Vezi aici Video:

Cei de la ALDE fac eforturi pentru a-și aduce toți oamenii la vot pentru moțiunea de cenzură. Deputatul Marius Nicoară a fost lovit de troleibuz, ieri, dar va veni la votul de astăzi, anunță stiripesurse.ro.

Se pare că Marius Nicoară va veni în cârje la vot, chiar dacă medicii îi recomandau repaos.