Virgil Iantu: „De când Mura, cățelul meu, a apărut in viata mea, ii analizez foarte atent comportamentul.Când sunt obosit, vine la mine si îmi oferă la propriu o îmbrățișare, privindu-ma in ochi cu cea mai profundă si curata dragoste. Când sunt supărat, ma simte si ma alinta cu pupaturi după care mi se așează in brate. Niciodată nu ma ignora, nu e rece si nici nu știe ce înseamnă sa refuzi dragostea cuiva. Cred ca …”

(Last Updated On: September 16, 2019)

Virgil Iantu este copleșit de atenția pozitivă pe care i-o acordă cățelul său, Mura.

Virgil Iantu: „De când Mura, cățelul meu, a apărut in viata mea, ii analizez foarte atent comportamentul. Când vin acasă ma invita la joaca si vrea sa ma facă sa rad, sa ma distrez.

Virgil Iantu: „De când Mura, cățelul meu, a apărut in viata mea, ii analizez foarte atent comportamentul.Când sunt obosit, vine la mine si îmi oferă la propriu o îmbrățișare, privindu-ma in ochi cu cea mai profundă si curata dragoste. Când sunt supărat, ma simte si ma alinta cu pupaturi după care mi se așează in brate. Niciodată nu ma ignora, nu e rece si nici nu știe ce înseamnă sa refuzi dragostea cuiva.  Cred ca ...” 1

Când sunt obosit, vine la mine si îmi oferă la propriu o îmbrățișare, privindu-ma in ochi cu cea mai profundă si curata dragoste. Când sunt supărat, ma simte si ma alinta cu pupaturi după care mi se așează in brate. Niciodată nu ma ignora, nu e rece si nici nu știe ce înseamnă sa refuzi dragostea cuiva.

Cred ca la un moment dat am fost si noi caței”.

Este recomandat un câine lângă fiecare copil. Un câine dezvoltă abilitățile motrice ale celor mici și îi ajută să îndeplinească sarcini fără plictiseală. Tocmai am descris două dintre capacitățile umane de bază, potrivit Stirile Pro Tv.

Victor Chitic, psiholog: „Noi îi învățăm cum să interacționeze corect cu câine. Uneori nu știu, pentru că nu i-a învățat nimeni. Dacă copilul e mic, automat trebuie să își dezvolte motricitate fină. Îl pune să tăie recompensă pentru câine, mai întâi ajutat de o foarfecă de plastic cu dinți mari, apoi se extrapolează motricitate la hârtie, forme.”