(Video) Șofer român kamikaze! Un autocar românesc, surprins în timp ce tracta o remorcă de bagaje, un microbuz și o platformă cu un autoturism

Un șofer român kamikaze a pus în pericol viața altor șoferi după ce de autocar a legat o remorcă de bagaje, un microbuz, și  o platformă pe care se afla un autoturism.

Transportul agabaritic a fost surprins de un șofer maghiar, într-o parcare de pe Autostrada M3 din Ungaria, iar imaginile s-au viralizat rapid în țara vecină, oamenii find revoltați de inconștiența șoferului român, anunță Digi 24.

(Video) Șofer român kamikaze!  Un autocar românesc, surprins în timp ce tracta o remorcă de bagaje, un microbuz și o platformă cu un autoturism 1

Info Trafic 24: „ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII DE OAMENI!
Un video devenit viral în presa din Ungaria cu un autocar cu numere de Satu Mare a încins spiritele printre internauți.

Șoferul român a circulat pe #autostrada din Ungaria M3, tractând o remorcă de bagaje atașând o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism.

Momentul care se putea încheia tragic a fost surprins de către camera de bord a unui conducător auto, care l-a postat pe site-ul de socializare. Clipul a înregistrat în doar câteva ore aproape 200.000 de vizualizări, stârnind reacţii puternice printre utilizatorii reţelei de socializare din Ungaria.

Pe tot parcursul anului, vecinii din Ungaria s-au confruntat cu tot felul de improvizații ale românilor în materie de transporturi, multe vizând mașini și trailere suprapuse. Imaginile au ajuns rapid virale pe paginile de socializare, mai ales cele destinate supravegherii traficului rutier. Inclusiv polițiștii au precizat că vor urmări cu atenție astfel de incidente și i-au rugat pe șoferi să raporteze situațiile pe care le surprind în trafic”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!