(Last Updated On: September 17, 2019)

Mama Luizei, înnebunită de durere, i-a strigat astăzi lui Gheorghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!” și „Îți trebuie fete?”. Imediat mascații au sărit și s-au pus în fața ei, ca nu cumva monstrul din Caracal să fie tulburat cu ceva.

Noi momente tensionate au avut loc, marți, la Caracal, în cea de-a doua zi a reconstituirii crimelor. Mama Luizei a strigat către Ghoerghe Dincă, aflat într-o mașină a anchetatorilor: „Ieși afară!”, „Îți trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce” sau „Ți-a trebuit Luiza?”, conform Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.

(Video) Mama Luizei, înnebunită de durere, i-a strigat astăzi lui Gheorghe Dincă: „Ți-a trebuit Luiza? Îți trebuie fete?” Imediat mascații au sărit să-l apere pe monstrul din Caracal, să nu fie tulburat cu ceva 1

Imediat ce mama Luizei a început să strige către Gheorghe Dincă, mai mulți mascați au apărut în apropierea ei.

Și în cursul dimineții de marți, mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă. Ele au fost ținute cu greu departe de automobil.

Și luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Vezi aici Video;

Revenim cu detalii!