(Video) Câine salvat de ISU din noroi. Denisa Chirca: „Azi mi-am mai recăpătat un pic încrederea in umanitate și asta ma bucura enorm! Părinții mei, aflându-se in zona, l-au văzut și m-au anunțat de aceasta “pățanie” și mi-au spus ca…”

(Last Updated On: September 16, 2019)

Pompierii de la ISU primesc laude după ce au salvat un câine blocat în mâlul de pe barajul din Rm.Valcea.

Denisa Chirca: „Azi mi-am mai recăpătat un pic încrederea in umanitate și asta ma bucura enorm!
Un caine a rămas blocat in mâlul de pe barajul din Rm.Valcea, nu se știe exact de când.

(Video) Câine salvat de ISU din noroi. Denisa Chirca: „Azi mi-am mai recăpătat un pic încrederea in umanitate și asta ma bucura enorm! Părinții mei, aflându-se in zona, l-au văzut și m-au anunțat de aceasta “pățanie” și mi-au spus ca...” 1

Părinții mei, aflându-se in zona, l-au văzut și m-au anunțat de aceasta “pățanie” și mi-au spus ca se încercase deja salvarea de către un domn însă acesta nu reușise pentru ca se afunda in mâl. Am hotărât sa merg pana acolo sa încerc sa ajut și sa văd cât de gravă e situația și, in eventualitatea in care nu reușeam nimic, sa sun la 112 și sa cer ajutor (de regula sunt destul de sceptica ca se intervine in astfel de situații)

Ajunsă acolo am inspectat un pic zona sa văd cum pot ajunge la caine însă, mare mi-a fost surprinză, când am văzut ca la nici 2 minute de când am ajuns un echipaj de la pompieri se îndrepta spre locație. Apoi a urmat acțiunea pe care o vedeti in filmulețul de mai jos.

As dori sa le mulțumesc pompierilor pentru intervenția lor prompta in salvarea acestui bătrânel (da, este un bătrânel care a fugit imediat ce a fost scos de acolo) și acelui cuplu minunat din București (nr de înmatriculare B 541 NOM) care nu au rămas indiferentei la suferința bietului suflet, au încercat sa îl salveze ei și, când nu au reușit, au sunat la 112!

Oameni buni, îmi redați încrederea că mai exista oameni cu suflet in țara asta și ca ușor ușor se mai poate schimba ceva! Va rog sa dați un share și sa facem acest mesaj viral pentru ca sper ca acesta sa ajunge și la salvatori și la cuplul din București care astăzi au fost eroi pentru un biet suflet! ISU Valcea”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!