(Last Updated On: September 11, 2019)

Un șofer de autobuz din Sibiu a fost bătut de doi tineri în timp ce se afla cu un polițist la telefon. Șoferul a sunat de două ori la 112 ca să ceară ajutor, fiind convins că cei doi plănuiesc să îl bată.

El a fost bătut pentru că le-a claxonat mama, care stătea pe mijlocul drumului. Şi alţi şoferi au claxonat-o pe femeie, însă doamna nu s-a sinchisit prea tare să se dea la o parte, scrie turnulsfatului.ro, preluat de observator.tv.

Un șofer de autobuz a sunat de 2 ori la 112! Degeaba. A fost rupt în bătaie de doi indivizi. Poliţia la telefon: "E în zonă, dar nu găseşte" 1

Cei doi l-au urmărit pe șofer în trafic, l-au blocat şi au tăbărât peste el în cabină, unde l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Culmea, niciun călător nu a văzut nimic.

Mai mult, el a fost bătut în timp ce se afla cu un poliţist la telefon, el reuşind să înregistreze audio agresiunea, după ce sunase deja de 2 ori la 112.

Se pare că poliţiştii nu reuşeau să găsească locul unde era şoferul, deşi era o zonă cunoscută din oraş.

“Șoferul de la Tursib a sunat la 112 spunând că este urmărit de un microbuz alb și îi este teamă că atunci când va ajunge în capăt de linie va fi agresat fizic. Se pare că până să ajungă echipajul a fost agresat. Cert este că la scurt timp mașina a fost identificată în trafic, cu ambii bărbați înăuntru.

Deoarece șoferul a depus plângere, cei doi sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe. În condițiile în care a fost deschis dosar penal, nu se mai impune deocamdată aplicarea unei sancțiuni contravenționale”, a precizat IPJ Sibiu.

“Pe acea stradă sunt ample lucrări la canalizare acum. La un moment dat, o doamnă de etnie romă era pe mijlocul străzii. Oamenii au strigat să se dea la o parte, dar nu cred că femeia a priceput despre ce este vorba. Când am ajuns și eu în dreptul ei i-am strigat să se dea la o parte, să nu fie lovită de autobuz. Am pornit către capătul traseului, iar la CEMA, am întors autobuzul, iar ei mi-au blocat pornirea.

Din dreapta microbuzului, alături de șofer a mai coborât o persoană, au început să strige să cobor că îmi iau gâtul. Cel din dreapta microbuzului a intrat în cabina mea, căci ușile noastre pot fi deschise și de afară prin apăsarea unui buton, și a început să mă lovească. Îmi dădea cu picioarele în cap”, spune şoferul .