Tăriceanu umilit de Viorica. Sebastian Lazaroiu: „L-a luat pe Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, cum iei ursuleții ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci. A mai luat trei azi, printre care Leocadia, o apropiată a lui Tăriceanu, și i-a facut miniștri. Și nu s-a mulțumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăștia trei, o să …”

(Last Updated On: September 12, 2019)

Viorica Dăncilă a reușit să-l umilească pe Tăriceanu, care chiar credea că are un partid politic. El a uitat că ALDE a fost înființat cu ajutor masiv de la PSD.

Sebastian Lazaroiu: „Poate că o să o votez pe Viorica, mai ales după ce am vazut-o în banca aia la clasa pregătitoare. Își recunoaște limitele și disponibilitatea să o ia de la capăt. Puțini ca ea.

Dar nu pentru asta. Ci pentru că, de două luni încoace, l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piața publică, ceea ce puțini politicieni au făcut cu el în ultimii treizeci de ani. I-a arătat cine e și mai ales cum arată “partidul” pe care îl conduce și câte parale face. Da, partidul ăla cu care șantaja el in vară ca să obțină susținere la prezidențiale din partea PSD.

Tăriceanu umilit de Viorica. Sebastian Lazaroiu: „L-a luat pe Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, cum iei ursuleții ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci. A mai luat trei azi, printre care Leocadia, o apropiată a lui Tăriceanu, și i-a facut miniștri. Și nu s-a mulțumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăștia trei, o să ...” 1

L-a luat pe Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, cum iei ursuleții ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci. A mai luat trei azi, printre care Leocadia, o apropiată a lui Tăriceanu, și i-a facut miniștri. Și nu s-a mulțumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăștia trei, o să ia alți trei tot de la ALDE (îti dai seama ce bătaie e acolo cine să-l tradeze pe Tăriceanu pentru un oscior; vegetarieni, deh). Între timp, disperatul, tot excluzând trădători, și-a desființat grupul de la Senat.

Bravo, Viorica! Umilește-l, fată, pe gherțoi”.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis, miercuri, scrisori preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Viorica Dăncilă, în care îi informează că liberal-democraţii care au acceptat nominalizări pentru funcţiile de miniştri „sunt decăzuţi din calitatea de membru ALDE cu efect imediat”.

Tăriceanu precizează că în şedinţa Biroului Politic Central al ALDE din 3 septembrie s-a hotărât, „cu o majoritate covârşitoare”, excluderea oricărui membru care acceptă o desemnare din partea altui partid într-o funcţie publică fără acordul organismelor statutare, anunță  Jurnalul Național.

„Prin urmare, persoanele care au acceptat nominalizările pentru funcţiile de miniştri sunt decăzuţi din calitatea de membru ALDE cu efect imediat. Având în vedere cele de mai sus, vă solicit ca, în analiza pe care o veţi face privind aceste propuneri, să luaţi în considerare prevederile articolului 85, alin. 3, din Constituţie”, afirmă liderul ALDE în scrisoarea transmisă şefului statului.