Surse. Experții INML ar fi reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu

(Last Updated On: September 11, 2019)

INML se pregătește să închidă dosarul Alexandra în mod spectaculos. După ce s-a tot spus că fata nu putea fi arsă în două ore într-un butoi, așa cum susține Dincă, se pare că cei de la INML ar fi reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu. Informația a fost furnizată de jurnalista Adina Aghelescu pentru Antena 3.

La INML, ar fi fost reconstituit scheletul din fragmentele osoase găsite în butoiul în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars corpul Alexandrei Măceșanu. Această reconstituire, afirmă surse judiciare pentru sursa citată, s-a putut realiza întrucât au fost regăsite resturi scheletale din toate fragmetele anatomice ale corpului, anunță DCNews.ro.

Surse. Experții INML ar fi reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu 1

De asemenea, s-ar fi început şi o reconstituire a scheletului din fragmentele schelatare găsite în lizieră, descoperite de anchetatori în baza indicaţiilor date de Dincă. Procedura este în curs de finalizare.

Alexandru Cumpanasu: „Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile “anexate”. PANA LA CAPAT”.