(Last Updated On: September 8, 2019)

Bianca Andreescu a reușit o performanță deosebită. A câștigat US Open după ce a învins-o pe Serena Williams.

Simona Halep, campioană la Wimbledon în acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu după victoria jucătoarei canadiene de origine română în finala US Open, potrivit News.ro, preluat de Hotnews.

“Felicitări, Bianca Andreeescu, pentru o performanţă uimitoare şi pentru primul tău grand slam! România este foarte mândră de tine”, a scris Halep, pe Twitter.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: "România este foarte mândră de tine. Felicitări, Bianca Andreeescu, pentru o performanţă uimitoare şi pentru primul tău grand slam!" 1

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urcă pe locul cinci în clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe poziţia a şasea.

Dan Andronic: „Dezbaterea asta stupidă despre caracterul național al Biancăi Andreescu ne arată încă o dată cât de mult ne-a afectat nenorocirea asta de progresism!
Spun asta pentru că cei care susțin că Bianca nu este româncă sunt exact aceia care…
Știți voi care și ce.

Bianca e româncă pentru români, vorbește românește, vine în România în vacanțe pentru că o are pe bunică aici.
Bianca mai are ceva: un talent uriaș. Care o transformă intr-un cetățean universal, așa cum numai sportul poate să o facă. Ca și Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Simona Halep.

Deci nu mai vă uitați la cei care preferă să-și schimonosească sufletul, ponegrindu-și țara!
Bucurați-vă de ceea ce avem!

P.S. Datorită lui Aurel Sibiceanu vă pot da mai multe amănunte: “Bianca a stat și învățat în Pitești, de la vârsta de 5 ani până la aproape de 10. Cel care i-a evaluat aptitudinile pentru tenis și care a antrenat-o câțiva ani a fost piteșteanul Gabriel Hristache; dacă nu mă înșel, antrenamentele au avut loc la Baza Sportivă Arpechim, din Cartierul Prundu”.