Sebastian Lazaroiu: „A trecut o săptămână de când ALDE, chipurile, a ieșit de la guvernare. A auzit cineva de vreun secretar de stat ALDE care să fi demisionat din funcție? Nu mai întreb de vreun director sau directoraș de prin agenții si deconcentrate, că ăștia și-au pus uniforma de camuflaj și s-au facut invizibili…”

(Last Updated On: September 3, 2019)

Sociologul Sebastian Lazaroiu remarcă faptul că ALDE a ieșit de la guvernare dar niciun membru al acestui partid nu a plecat din funcții, din eșaloanele 2-3, unde se produc bani: ministere, directori de agenții etc. Tăriceanu încearcă doar să o distrugă pe Viorica și apoi să reintre la guvernare rapid.

Sebastian Lazaroiu: „A trecut o săptămână de când ALDE, chipurile, a ieșit de la guvernare. A auzit cineva de vreun secretar de stat ALDE care să fi demisionat din funcție? Nu mai întreb de vreun director sau directoraș de prin agenții si deconcentrate, că ăștia și-au pus uniforma de camuflaj și s-au facut invizibili.

Sebastian Lazaroiu: „A trecut o săptămână de când ALDE, chipurile, a ieșit de la guvernare. A auzit cineva de vreun secretar de stat ALDE care să fi demisionat din funcție? Nu mai întreb de vreun director sau directoraș de prin agenții si deconcentrate, că ăștia și-au pus uniforma de camuflaj și s-au facut invizibili...” 1

Dar Tăriceanu îi dă în continuare că ALDE e în opoziție, iar Ponta se fălește că s-a întărit în opoziție cu un partid aflat încă la guvernare. În vremea asta, toată lumea molfăie liniștită coltucul PSD, ăla rău, pe care îl înjură între doi dumicați”.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat marți că propunerea oficială a formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Senatului este Ion Popa, precizând că persoanele care acceptă funcţii în Guvern, Parlament sau alte instituţii, fără acceptul sau susţinerea partidului, vor fi excluse. Decizia ALDE vine după ce grupul senatorilor PSD l-a propus pe fostul ministru de externe, Teodor Meleșcanu, pentru șefia Senatului, funcție rămasă vacantă în urma demisiei lui Călin Popescu Tăriceanu, informează RFI.

“A fost prezent şi dl. Meleşcanu care şi-a cerut scuze colegilor pentru situaţia pe care într-un fel a generat-o şi colegii au fost foarte clari în ceea ce s-a discutat, în sensul că nu putem accepta o astfel de propunere din partea PSD, care iese din orice normă politică”, a spus Tăriceanu.