Românii din Diaspora atacați din nou de primarul Iașului. „România a dat cei mai slabi muncitori pe şantierele europene“

(Last Updated On: September 13, 2019)

Primarul Iașului și-a făcut un obicei de a-i jigni pe rmânii care lucrează în străinătate.  De data aceasta chiar la deschiderea oficială a anului şcolar. Făcând referire la calitatea învăţământului profesional, deşi se afla la un colegiu de elită din oraş, Mihai Chirica a spus, textual: „România a dat cei mai slabi muncitori pe şantierele europene“, scrie Ziarul de Iași, preluat de Gazeta Româneasca. 

„Fără educaţie, nu există naţie. O naţiune care vrea să dăinuie în timp, trebuie să acorde educaţiei poporului său prima prioritate în orice strategie de ţară“, a decarat Mihai Chirica.

Românii din Diaspora atacați din nou de primarul Iașului. „România a dat cei mai slabi muncitori pe şantierele europene“ 1

Primarul a mai precizat că şcoala românească nu-şi mai găseşte locul, iar educaţia copiilor devine tot mai precară. Făcând referire la calitatea învăţământului profesional, Mihai Chirica a spus, textual: „România a dat cei mai slabi muncitori pe şantierele europene“.