(Last Updated On: September 29, 2019)

Desemnarea Laurei Codruța Kovesi ca procuror șef europeana a produs un șoc în partea interlopă a Europei. Kovesi are misiunea de a recupera banii europeni furați de grupările interlope sprijinite de politicieni corupți.

El Emigrante: „Deschid eu televizorul si ce vad? Parca o cunosc pe tipa asta de undeva.
Vedeti cum e viata asta, ca italienii, spaniolii, nemții, englezii si alții au zis ca noi romanii suntem infractori in tarile lor si a ajuns o româncă sa ii ancheteze pentru deturnări de fonduri chiar pe ei.
Go LCK! 😊”

Român din Spania: „Deschid eu televizorul si ce vad? Vedeți cum e viata asta, ca italienii, spaniolii, nemții, englezii si alții au zis ca noi românii suntem infractori in tarile lor si a ajuns o româncă sa ii ancheteze pentru deturnări de fonduri chiar pe ei” 1
Echipele de negociere ale Parlamentului și Consiliului au ajuns la un acord în privința numirii Laurei Codruța Kövesi în fruntea noului Parchet European, o etapă care consfințește practic numirea fostei șefe a DNA în importanta funcție la nivel european, anunță Digi 24.

Acordul asupra numirii Laurei Codruța Kovesi ca procuror-șef trebuie formalizat acum de către Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene (la nivel de miniștri).