(Last Updated On: September 17, 2019)

USR îl condamnă pe Iohannis pentru că tot dă șanse PSD-ului (80 de miniștri acceptați în 3 ani), Rareș Bogdan îl laudă pe Iohannis pentru lupta anti-PSD. USR și PNL se luptă pentru electoratul anti-PSD care poate înclina balanța la alegerile prezidențiale.

Rares Bogdan: „Minciunile premierului PSD sunt atât de penibile încât rivalizează cu cele ale stăpânului din închisoare, din ale cărui demențe ideologice se inspiră încă! Cum nu a făcut opoziția nimic pentru români?

Rares Bogdan, atac la Viorica: „Cum nu a făcut opoziția nimic pentru români? Dar lupta la baionetă pentru legile justiției și codurile penale? Dacă nu blocau opoziția și președintele Klaus Iohannis tentativele de măcelărire a acestor legi, acum erau dezincriminate toate faptele de corupție, iar cei condamnați pentru jefuirea României erau ...” 1

Dar lupta la baionetă pentru legile justiției și codurile penale? Dacă nu blocau opoziția și președintele Klaus Iohannis tentativele de măcelărire a acestor legi, acum erau dezincriminate toate faptele de corupție, iar cei condamnați pentru jefuirea României erau liberi până la unul! A fost un asediu cumplit! A fost ca la Plevna!

Datorită intervenției opoziției, România nu se află acum în situația Ungariei! Dacă era după PSD, la această oră țara asta era paradisul infractorilor. Au reușit să elibereze aproape 19000 de condamnați, dar dacă era după ei, la ora asta exista amnistie și grațiere pentru toți cei care au făcut din mită o profesiune de credință! Președintele Iohannis le-a spus, atunci: până aici!!

Și vă mai spun ceva, doamna Dăncilă! Liberalii care conduc orașe și consilii județene au schimbat fața comunităților! Și nu doar localitățile mari se ridică, ci și Sinaia, Moisei …lista este tot mai lungă!

Aici, românii au un nivel de viață mult peste ceea ce se întâmplă în localitățile confiscate de PSD, ținute în întuneric! Cele mai sărace regiuni din Uniunea Europeană sunt în România și sunt ținute prizoniere de baronii care vă mențin la putere!

Sărăcia lucie, șomajul, mizeria, spitalele crâncene, școlile fără apă sunt opera voastră! Vă acuz de crimă cu premeditare împotriva speranței românilor! Ați făcut averi uriașe fiind lideri ai stângii și continuați să-i amăgiți pe români, să-i cumpărați, să-i vindeți ca la târg! Și ați mai făcut ceva: ați împrumutat România la dobânzi infernale, pe seama tuturor copiilor, pe care-i forțați să achite o factură din care nu știu cum va ieși țara asta!! Nu v-ar fi rușine…

Vă vom da jos!! Cu orice risc, în ciuda tuturor bombelor plasate în economie! Asta face opoziția, doamna Dăncilă, își salvează țara din ghearele unor incompetenți mincinoși, nesimțiți, țicniți și corupți! Luați-vă popcorn, începe filmul pulverizării celor care au făcut averi în timp ce secătuiau țara!”