(Last Updated On: September 12, 2019)

Viața sănătoasă, fără excese, poate permite unei femei să rămână însărcinată și la 50 de ani. Cel puțin așa spune Ramona Bădescu.

Vedeta este însărcinată la vârsta de 50 de ani şi urmează să devină mama unui băieţel.Actriţa a explicat că, în realitate, vârsta ei biologică este de 32 de ani pentru că nu a făcut excese şi a avut o viaţă sănătoasă.

Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani: „Ca vârstă biologică, am 32 de ani, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu ...” 1

Ramona a povestit, într-un interviu exclusiv pentru revista OK Magazine, cum se simte în postura de viitoare mămică, informează Observator Tv.

“Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu locuieşte în Italia, de câţiva ani, alături de iubitul ei.

Despre bărbatul care a făcut-o fericită şi împreună cu care va avea un copil, actriţa s-a ferit să îi dezvăluie identitatea.