Rămâncă din Italia, eroina de la Torino, felicitată de primar și de consulul general Ioana Gheorghiaș

(Last Updated On: September 18, 2019)

Primarul localității italiene Torre Pellice a felicitat-o în cadrul unei ceremonii pe românca pe românca Valentina Marinescu, care a salvat săptămâna trecută un bărbat care a decis să-și ia viața și să-și dea foc în interiorul mașinii sale. La ceremonie a participat și  consulul general Ioana Gheorghiaș.

Reamintim că un italian în vârstă de 42 de ani din Nichelino a vrut să se sinucidă, din cauza unei dezamăgiri sentimentale. Și-a dat foc cu benzină în mașina sa Peugeot 206, luni 9 septembrie 2019, în via Parri din localitatea Torre Pellice (Torino), anunță Gazeta Romaneasca.

Rămâncă din Italia, eroina de la Torino, felicitată de primar și de consulul general Ioana Gheorghiaș 1

El a fost salvat de românca de 43 de ani, care l-a scos din vehicul înainte ca acesta să fie complet distrus de flăcări. Femeia a văzut mașina în flăcări și a alertat 112, după care nu a ezitat să intervină: l-a scos pe bărbat din mașină și l-a dus la spital la Pinerolo, de unde a fost dus cu elicopterului la CTO din Torino.

Starea lui este foarte gravă, a suferit arsuri pe 45% din corp, gradul al doilea și al treilea. Carabinierii stației Torre Pellice investighează episodul.