Radu Hossu: „Azi am fost prost. În trafic. Nu mi-e ușor să recunosc. Ce s-a întâmplat: Ascultam în mașină Hans Zimmer – Time, la maximum, intru în giratoriu, ajung în spatele unei mașini cu lămăia în geam. În general nu claxonez. Mașini cu lămâia nici atât. Doar că omul …”

(Last Updated On: January 17, 2020)

Mașina îi transformă pe unii. Cum urcă la volan devin nervoși, fără răbdare. Din fericire unii și dau seama că greșesc. Mulți nu și ajung la spital.

Radu Hossu a scris pe Facebook: „Azi am fost prost. În trafic. Nu mi-e ușor să recunosc, mai ales că mă consider (la fel ca toți ceilalți) un șofer peste medie.

Radu Hossu: „Azi am fost prost. În trafic. Nu mi-e ușor să recunosc. Ce s-a întâmplat: Ascultam în mașină Hans Zimmer - Time, la maximum, intru în giratoriu, ajung în spatele unei mașini cu lămăia în geam. În general nu claxonez. Mașini cu lămâia nici atât. Doar că omul ...” 1
(foto arhiva)

Ce s-a întâmplat:
Mă grăbeam să-mi las jumătatea acasă și să ajung la o ședință. Ascultam în mașină Hans Zimmer – Time, la maximum, intru în giratoriu, ajung în spatele unei mașini cu lămăia în geam. În general nu claxonez. Mașini cu lămâia nici atât. Doar că omul s-a oprit în giratoriu, pe banda a 3-a, în fața mea. What the f..k? După vreo 2 secunde de stat, îmi pierd răbdarea, dau două flașuri. Aștept iarăși o secundă și claxonez.

După încă vreo 3-4 secunde în care eram bulversat de ceea ce se întâmplă, din dreapta intră în giratoriu o ambulanță. No. Cum îmi cer eu scuze față de omul ăla care cu siguranță m-a considerat un imbecil? Pe bună dreptate. El aștepta ambulanța pe care a auzit-o din timp, iar eu nu.

Morala: nu ascultați în trafic muzică la maximum, chiar dacă e Hans Zimmer. Ca adaugare, nici ca pieton sau biciclist, nu stați cu ambele căști în urechi, cu muzica tare.”