(Last Updated On: September 10, 2019)

Radu Banciu este uimit de intervenția lui Adrian Severin care spune că nu sunt români cei care se bucură de faptul că, copiii lui Liviu Dragnea au interzis în Statele Unite ale Americii. Asta pentru că Liviu Dragnea era cu România/românesc în toate declarațiile. De ce să se supere Dragnea că americanii i-au trimis fata acasă, forțat?

“Din câte știm noi domnul Dragnea vorbea întruna despre România. El era președintele românilor, el era cel care gândea românește, cel care îi scotea pe străini din țară. El așa și-a făcut bruma aia de capital în jurul lui cu românisme din asta infantile.

Radu Banciu: „Liviu Dragnea vorbea mereu despre România. Cum să fie o nenorocire faptul că familia a fost expulzată din Statele Unite? El era președintele românilor, el era cel care gândea românește, cel care îi scotea pe străini din țară. El așa și-a făcut ...” 1

Deci îl avertizez pe domnul Severin să nu încurce borcanele că noi avem ținere de minte. Domnul Dragnea tocmai despre România vorbea. Cum să fie o nenorocire faptul că familia domnului Dragnea a fost expulzată, evident definitiv, din Statele Unite. (…)

Au aflat și americanii cine e Liviu Dragnea sau probabil știau de mult și au găsit un motiv și un moment să îl scoată definitiv de pe scena internațională. Dar unde e nenorocirea că aici iarăși ajungem la demonstațiile matematice ca atunci în cazul politicienilor care vorbeau despre medicina românească de înaltă clasă dar imediat mergeau să se doftoricească în străinătate”, a afirmat Radu Banciu, potrivit B1.ro. 

ostul europarlamentar Adrian Severin, care are o condamnare de 4 ani închisoare pentru luare de mită şi trafic de influență, a criticat decizia SUA de a interzice accesul lui Liviu Dragnea și al copiilor săi, din cauza corupției.

Radu Banciu: „Liviu Dragnea vorbea mereu despre România. Cum să fie o nenorocire faptul că familia a fost expulzată din Statele Unite? El era președintele românilor, el era cel care gândea românește, cel care îi scotea pe străini din țară. El așa și-a făcut ...” 2

De asemenea, într-o postare foarte lungă pe contul personal de pe Facebook, Adrian Severin a afirmat că cei care salută ”nenorocirea copiilor lui Dragnea”, ”nu sunt poporul român, nu simt românește”, anunță Stirile Pro Tv.

Severin a mai spus că ”aplaudarea dementă” a deciziei SUA de interdicție împotriva familiei Dragnea ”este actul de slugărnicie a unor nevertebrate fără neam și fără Dumnezeu”.

”Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de exploziile de bucurie animalică de pe rețelele sociale. Cei care salută nenorocirea copiilor lui Dragnea, nu sunt poporul român, nu simt românește (de fapt nu simt omenește) și nu aparțin României profunde. Oricât de mulți par a fi, ei rămân o minoritate de impotenți cronici care își văd salvarea doar în statutul de sclav. Decizia americană este un act de putere care are totuși sensul său.

Aplaudarea ei dementă este actul de slugărnicie a unor nevertebrate fără neam și fără Dumnezeu.” – a scris fostul europarlamentar PSD, condamnat pentru corupție.