(Last Updated On: September 27, 2019)

Elevi de la Colegiul National Al.I.Cuza din Focșani au făcut un exercițiu de fericire în grup. Au donat prin sms pentru construcția spitalului care va trata copiii bolnavi de cancer

Colegiul Național “Al. I. Cuza” Focșani: „Azi la Colegiul National Al.I.Cuza am facut un exercițiu de fericire in grup! Am donat prin sms la numărul 8844 cu textul SPITAL ca să punem o cărămidă în plus la spitalul pentru copiii bolnavi de cancer. Este o inițiativă privată, un spital construit numai din donații pentru aceasta cauză atât de dureroasă in care se află sute de familii și copii din țara noastră.

Oana Gheorghiu: „Acești copii fac parte din generația care va schimba România. Felicitări dascălilor și părinților care îi susțin”. Elevi din Focșani au donat prin sms pentru construcția spitalului care va trata copiii bolnavi de cancer 1

Participanți: 6A 8A, 8B, 9E 11E, 11F, 12A Profesori: Roxana Vlăsceanu, Claudia Antonescu – coordonatori, Daniela Sîrghie, Gabriela Obodariu
Citiți și faceti ca noi!

sms 8844 text: SPITAL
Photo: Râzvan Ștefan”

Oana Gheorghiu: „Acești copii fac parte din generația care va schimba România. Felicitări dascălilor și părinților care îi susțin.
Generația asta va transforma #NoiFacemUnSpital în #NoiFacemoTara”

În contextul în care statul român nu a construit nimic în domeniul oncologiei pediatrice în ultimii cincizeci de ani, Asociația Dăruiește Viață și-a asumat misiunea de a ridica PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România. Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări.

 

Fii și tu Fondator al Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România:

  • Donează online, lunar sau o singură dată, pe Bursa de Fericire – platforma noastră de strângere de fonduri. 
  • Comandă un produs din Colecțiile Bursa de Fericire, iar donația ta se transformă în cărămizi pentru Spitalul „Dăruiește Viață”.
  • Fă-ți campanie pe Bursa de Fericire. Poți crea propriul tău eveniment prin care, strângi fonduri pentru Spital cu ajutorul celor dragi și devii fundraiser al celui mai ambițios proiect de responsabilitate socială.
  • Inițiază/ continuă donația prin SMS cu mesajul SPITAL la 8864 (4 euro/lună) și/sau la 8844 (2 euro/lună). Pot fi active ambele campanii, sau doar una dintre ele.
  • Companiile cu cifra de afaceri de peste 1 milion de euro pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către Dăruiește Viață. Contractul de sponsorizare se poate completa online