O româncă e eroină în Italia. A urcat în maşina ei un bărbat care ardea şi l-a dus la spital. Victima suferise o dezamăgire sentimentală și de aceea ar fi încercat să-și dea foc.

(Last Updated On: September 11, 2019)

O româncă a devenit eroină în Italia, după ce a salvat un bărbat care vroia să se sinucidă.

Un bărbat italian a încercat să se sinucidă dându-și foc în autoturismul său, un Peugeot 206. O femeie româncă, rezidentă în zonă, a văzut mașina în flăcări și a sunat imediat la 112, apoi l-a văzut pe om lângă mașină cu hainele din care ieșea fum și n-a mai stat mult pe gânduri: l-a urcat în mașina ei pentru a-l duce la spital, scrie observator.tv.

O româncă e eroină în Italia. A urcat în maşina ei un bărbat care ardea şi l-a dus la spital. Victima suferise o dezamăgire sentimentală și de aceea ar fi încercat să-și dea foc. 1

Conaționala noastră l-a transportat pe bărbatul italian la secția Urgențe a spitalului din Pinerolo, de unde a fost transportat apoi la spitalul Cto din Torino cu elicopterul. Medicii au constatat că starea sa este foarte gravă, victima suferind arsuri pe 45% din corpul său.

La fața locului au sosit și pompierii care au stins focul, dar și carabinierii care investighează asupra motivelor pe care le-ar fi avut bărbatul să recurgă la acest gest. Surse locale scriu că victima suferise o dezamăgire sentimentală și de aceea ar fi încercat să-și dea foc.