(Last Updated On: September 13, 2019)

Mircea Badea salută baletul electoral Iohannis-Viorica ce-l scoate din joc pe Barna. Iohannis o ajută pe Viorica să ajungă în turul doi scăpând astfel de Dan Barna, un adversar mult mai periculos. Va fi păcălit electoratul anti-PSD de această manevră a lui Iohannis?

„Un efect pozitiv pentru Dăncilă: dă senzația publicului că toata treaba este între Dăncilă și Werner. Barna e a treia roată de la bicicletă: dar vreau și eu, vreau și eu, sunt și eu pe aici, pick me, pick me (n.r. alege-mă pe mine). Poporul român se uite și zice: cei doi se bat, Dăncilă cu Werner, și mai e unul, Barna. Aceasta e senzația.

Mircea Badea, despre baletul electoral Iohannis-Viorica: „De cine vorbește Werner nasol? De Dăncilă. Cui îi pune bețe în roate? Lui Dăncilă. Cine îl denunță non stop și îl acuză pe Werner? Dăncilă. Nu aud Barna nicăieri. Barna nu se aude. E și el cu capul în poză cu niște chestii..." 1

Doamna Dăncilă are câștigul de a fi pusă pe același nivel cu Werner, în sensul în care aceștia sunt cei doi combatanți. De cine vorbește Werner nasol? De Dăncilă. Cui îi pune bețe în roate? Lui Dăncilă. Cine îl denunță non stop și îl acuză pe Werner? Dăncilă. Nu aud Barna nicăieri. Barna nu se aude. E și el cu capul în poză cu niște chestii…”, a spus Mircea Badea la Antena 3, făcând ulterior referire la filmarea postată pe Facebook de Dan Barna, informează DCNews.

Acesta a spus că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva este funcțional. „Ce?! Până acum erau acuzați că nu fac autostrăzi. Probabil, Barna are el o aplicație de făcut autostrăzi, apasă și se fac autostrăzi. Acum au schimbat acuzația: au făcut autostradă, dar nu vor să o dea în folosință”.

„Dăncilă pune șef la Senat, îi distruge partidul lui Tăriceanu, face chestii tari, în sensul de vizibile, oricum spectaculoase. Adică nu ai cum să ratezi ce face Dăncilă”, a mai spus Mircea Badea.

Cu privire la Dan Barna, în opinia sa, „va miza pe voturile corporatiștilor”. „Nu câștigi președinția României cu voturile corporatiștilor, eu cred că nici nu intri în turul doi”, a declarat acesta la Antena 3.

Dan Barna: „Singura soluție democratică pentru ieșirea din actuala criză politică sunt alegerile anticipate. Președintele Iohannis a dat trei șanse PSD să conducă România și de trei ori PSD a eșuat. Acum guvernarea este blocată pentru că PSD se agață de guvernare, iar președintele nu are ce să le facă.

Mircea Badea, despre baletul electoral Iohannis-Viorica: „De cine vorbește Werner nasol? De Dăncilă. Cui îi pune bețe în roate? Lui Dăncilă. Cine îl denunță non stop și îl acuză pe Werner? Dăncilă. Nu aud Barna nicăieri. Barna nu se aude. E și el cu capul în poză cu niște chestii..." 2

Anul trecut am mai pierdut 230 000 de oameni care au plecat din țară. Jumătate dintre tineri vor să plece. Ne împuținăm ca societate și avem obligația să vorbim despre această problemă și despre soluții, acum. Iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari. Suntem într-o criză și avem nevoie urgent de o guvernare solidă și competentă. Avem nevoie de alegeri anticipate”.