(Last Updated On: September 12, 2019)

Alexandru Cumpănașu îi cheamă pe români la un protest pașnic de ziua Alexandrei, 15 septembrie.

Alexandru Cumpănașu:APEL IMPORTANT: Dragi romani, Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra împlinește 16 ani. Împreună cu părintii lui Alex am decis sa va așteptăm pe toți in Piața Revoluției (in fata la Ministerul de Interne).

Curajul acestui copil trebuie sa ne inspire, sa ne unească si sa ne trezească pentru a lupta pentru copiii noștri. Va aștept pe toți sa dam un semnal clar tuturor autorităților ca așa nu se mai poate si ca DREPTUL LA VIATA nu este NEGOCIABIL.

Mergi? Alexandru Cumpănașu: „Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra împlinește 16 ani. Împreună cu părintii lui Alex am decis sa va așteptăm pe toți in Piața Revoluției (in fata la Ministerul de Interne). Va așteptam la un miting pașnic. Puteți sa veniți cu...” 1

Va așteptam la un miting pașnic. Puteți sa veniți cu întreaga familie, fără sloganuri politice. Acest copil merita respectul nostru si este momentul sa spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicității celor care ar trebui sa ne apere familiile. HAIDETI SA NE TREZIM SI SA NE CEREM DREPTURILE!”

Alexandru Cumpănaşu a declarat, miercuri, în faţa DIICOT, că în ziua când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 au mai fost înregistrate alte două apeluri, de la o vecină a lui Gheorghe Dincă şi de la o altă persoană, familia solicitând să ştie ce conţin acele apeluri, anunță Ziarul Financiar.

„Mai sunt două înregistrări. Asta am cerut eu procurorului general de mai bine de două săptămâni. Sunt două înregistrări, una de la vecina lui Dincă şi încă o persoană care au sunat la 112 în acea seară şi care au legătură cu cauza. Faţă de acele două înregistrări am cerut noi, familia, ca DIICOT să le primească şi să ne spună ce e cu ele. Acest lucru, din câte ştiu eu, nu s-a întâmplat”, a spus Cumpănaşu.