(Last Updated On: September 10, 2019)

Medicul Vasi Rădulescu a povestit ce a pățit atunci când a fost nevoit să își anuleze două zboruri la Wizz Air. Acesta spune că nu a primit banii înapoi pe biletele anulate, așa cum scrie pe site-ul companiei.

Vasi Rădulescu a scris pe Facebook: „Dragă Wizz Air,
Am fost nevoit să anulez două zboruri direct din interfața site-ului, din contul meu. Acolo scria clar că se va face un refund după scăderea unor taxe. Problema e că nu ați făcut niciun refund, la email-uri nu răspundeți, iar pentru contact telefonic v-ați luat niște măsuri de siguranță tare drăguțe: ați pus o taxă nesimțită la apel, ca să nu vă mai contacteze nimeni.
Medicul Vasi Rădulescu: „Dragă Wizz Air,  Am fost nevoit să anulez două zboruri direct din interfața site-ului, din contul meu. Acolo scria clar că se va face un refund după scăderea unor taxe. Problema e că nu ați făcut niciun refund, la email-uri nu răspundeți, iar pentru contact telefonic v-ați luat niște măsuri de siguranță tare drăguțe: ați pus o taxă nesimțită la apel, ca să nu vă mai contacteze nimeni...” 1

Eu, în naivitatea mea, cred că tot ce înseamnă customer support ar trebui să fie prioritate pentru o companie. Conduc și eu una acum, răspundem imediat la telefon, email-uri și mesaje, nu taxăm oamenii, iar când e cazul de refund îl facem imediat. Când greșim noi, că oameni suntem, oferim clienților bonusuri. Dar nu ne ascundem după filtre și scuturi ca să nu mai dea nimeni de noi. Că nu așa se face un business.

Pe mine m-ați pierdut drept client, e clar, dar vedeți cum faceți să nu pierdeți mult mai mulți în perioada următoare. Poate dacă vă preocupați de customer support… Poate…”

În altă ordine de idei, operatorul low-cost Wizz Air își extinde rețeaua românească și a anunțat deja 13 rute noi în acest an și 2 destinații noi – Londra Southend și Edinburgh. Zborurile către capitala Scoției și Londra Southend vor fi operate de la Otopeni, anunță Stirile Pro Tv.

Datorită noilor rute de la Timișoara către Billund, Baden-Baden, Doncaster și Nuremberg, dar și Edinburgh și Londra de pe București – Otopeni și mai mulți pasageri români pot călători acum cu ușurință în Anglia, Scoția, Danemarca și Germania.
Cu aceste noi servicii, Wizz Air oferă în prezent un total de 147 de rute spre 20 de țări, cu plecare din România. În sezonul de vară 2020, Wizz Air are peste 670.000 de locuri la vânzare pe rutele românești față de 2019, ceea ce înseamnă o creștere a capacității de 6,7% și aproximativ 3.000 de zboruri în plus.