Medicul Elena Cardas, despre Alexandru Cumpănașu: „Ce zice omul asta zice bine. Aseară a făcut o criză de angor si a stat câteva ore pe pat de spital. Nu a fost nimic regizat. A picat de epuizare. Ma întreb si eu… retoric…. câți lideri ă avut țară asta care sa facă cel puțin o extrasistola pentru un ideal si sa se implice 24 ore pe zi ?”

(Last Updated On: September 11, 2019)

Alexandru Cumpănașu a fost internat luni seara după ce a fost la emisiunea lui Victor Ciutacu.

El a acuzat dureri în zona inimii şi amorţeală la o mână chiar în timpul emisiei, ceea ce ar putea fi semnele unui preinfarct. El a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unui control amănunţit, anunță Capital. 

Medicul Elena Cardas, despre Alexandru Cumpănașu: „Ce zice omul asta zice bine. Aseară a făcut o criză de angor si a stat câteva ore pe pat de spital. Nu a fost nimic regizat. A picat de epuizare. Ma întreb si eu… retoric…. câți lideri ă avut țară asta care sa facă cel puțin o extrasistola pentru un ideal si sa se implice 24 ore pe zi ?”

Medicul Elena Cardas, despre Alexandru Cumpănașu: „Ce zice omul asta zice bine. Aseară a făcut o criză de angor si a stat câteva ore pe pat de spital. Nu a fost nimic regizat. A picat de epuizare. Ma întreb si eu... retoric.... câți lideri ă avut țară asta care sa facă cel puțin o extrasistola pentru un ideal si sa se implice 24 ore pe zi ?” 1

Alexandru Cumpanasu: „CARTELUL POLITICO-MEDIATIC. Dragi romani, SISTEMUL isteric reactioneaza disperat. Isi foloseste toate resursele pt a se bate cu un singur OM: EU. NU avem campanie, TOTI candidatii sunt pe BLAT iar singurul atacat in ultimele saptamani sunt EU.

Barna spune ca-l voteaza pe Iohannis, Dancila este pe blat cu Iohannis, Ponta prin domnul Diaconu nu vrea decat sa rupa de la Dancila si sa preia PSD. Mai fratilor cu IOHANNIS se lupta cineva? Sau toata campania este despre Alexandru Cumpanasu – un independent care inca nu se stie daca va strange semnaturile?!?!?.

De frica pierderii de popularitate, jivinele din politica isi folosesc instrumentele din diverse zone ale presei care deodata dupa anuntarea intentiei de a candida nu mai sunt baiatul bun de pana atunci ci DRACUL GOL.

Aceleasi zone media (nu multe pentru a fi corecti). Intrebare: Daca nu candidam mai eram atacat? NU. Daca eram cantitate neglijabila ca multi alti candidati mai eram subiect? NU. Daca la INCREDERE nu eram la nivelul lui Iohannis mai eram atacat? NU. Prin urmare acum avem un CARTEL POLITICO – MEDIATIC care are un singur scop: slabirea increderii populatiei in mine.

Doar ca surpriza: poporul nu este prost! Vede si simte toate aceste atacuri ca nefiresti…si cand nu ai un partid in spate isi dau seama ca esti un imens pericol REAL pt actualul sistem.

De aceea am luat o decizie radicala pt mine si sanatatea mea: nu voi mai citi nici o stire, nici o postare negativa la adresa mea. NU voi mai da nici un punct de vedere la nimeni in afara de sustinatorii mei si oamenii de buna credinta. Ma voi concentra pe ce trebuie sa fac. Dimpotriva, ii rog sa ma atace in campanii isterice si furibunde pe toti membrii acestui CARTEL. Mi-am dat seama ca ma ajuta foarte mult!!!!😉”

Alexandru Cumpănașu este acuzat că a primit un milion de lei de la Ministerul Culturii ca să realizeze 3 broșuri în Anul Centenar: Peste 600.000 de lei pentru 50 de pagini de copy / paste din Google și Wikipedia, spun cei de la Libertatea.

Lucian Mindruta: „Am publicat in viata mea trei carti: eseuri in cea mai mare pare. Cam 200 de pagini fiecare. Pe prima am luat 3000 de lei drepturi de autor, pe a doua cam 2500, pe a treia cam tot pe acolo.

Practic, pentru 600 de pagini, scrise in vreo trei-patru ani am trecut usurel de 1500 de euro. Daca munceam la camp luam mai mult.
Pentru vreo 60 de pagini, Cumpanasu a luat 178.000 de euro. I-au fost necesare pentru asta doar cateva luni.

Diferentele dintre intre noi?
Talentul, in primul rand: in mod evident el are cu mult mai mult. Sunt sigur, desi n-am citit opera.

Dar mai important e platitorul: in cazul meu, banii au venit de la o editura care a vandut cartile astea oamenilor.
In cazul lui, au venit de la stat, care a publicat niste brosuri, pe care le-a distribuit probabil moca.

Imi dau palme acum. In mod evident n-am inteles nimic din cultura. Doar Cumpanasu ii stie mersul.
Teach me, master, ce sa scriu sa-mi cada si mie in cap caramida cu bani?”