Mario Iorgulescu, primele semne de revenire. Ce spun surse medicale

(Last Updated On: September 19, 2019)

Mario Iorgulescu dă primele semne de revenire. Miercuri, 18 septembrie, potrivit unor surse medicale, doctorii de la Elias au rămas uimiţi de faptul că Mario Iorgulescu a început să reacţioneze la medicamente.

Mai mult de atât, tânărul ar fi mişcat mâna, acest lucru însemnând că organismul lui se luptă să reziste. Timp de 10 zile, Mario Iorgulescu nu a făcut nicio mişcare, anunță Pro Sport.

Mario Iorgulescu, primele semne de revenire. Ce spun surse medicale 1

Jurnalistul de investigaţie, Costin Ştucan, a scris pe pagina sa de Facebook că Mario Iorgulescu n-ar fi fost la primul accident provocat, doar că precedentele n-au ajuns în atenţia publicului, deoarece n-au provocat victime, anunță Adevarul. 

Concret, s-a aflat de cel puţin două accidente grave pe care le-ar fi avut fiul lui Gino Iorgulescu în trecut: *Primul s-ar fi petrecut în Elveţia, în perioada studenţiei. Atunci, Iorgulescu jr ar fi făcut praf maşina sa, un Nissan GT-R, de 100.000 de euro. *Al doilea accident ar fi avut loc în Italia la volanul unui Ferrari.

Sursa citată a menţionat că, după aceste două accidente, Mario Iorgulescu ar fi acceptat să meargă la o clinică de dezalcoolizare, la insistenţele tatălui său, cu promisiunea că, la ieşire, va primi o maşină scumpă.

De aici, ar fi apărut acel Aston Marin de 300.000 de euro cu care Mario a intrat pe contrasens, provocând decesul lui Daniel Micov, cu doi copii acasă.