Lucian Mindruta: „Șeful de la Transelectrica, numit de PSD, a fost prins cu o diploma de facultate falsificata. Mi se pare o prostie sa-l dam jos. In fond, omul a fost atât de competent încât sa-si facă singur diploma, la cele mai înalte standarde tehnice. Pe bune, e cel mai deștept din gașcă. Ăilalți si-au cumpărat-o, ca toată lumea, de la cate o facultate privata la mișto. Omul asta a muncit. Sa fie…”

(Last Updated On: September 18, 2019)

Un alt PSD-ist a fost prins cu furatul. Șeful de la Transelectrica și-a falsificat CV-ul. A fost doar repetent.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-ar fi falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Politehnica București. Potrivit Edupedu.ro, Universitatea Politehnica București a confirmat că persoana în cauză a fost student, dar precizează că nu și-a finalizat studiile, anunță Digi 24.

Lucian Mindruta: „Șeful de la Transelectrica, numit de PSD, a fost prins cu o diploma de facultate falsificata. Mi se pare o prostie sa-l dam jos. In fond, omul a fost atât de competent încât sa-si facă singur diploma, la cele mai înalte standarde tehnice. Pe bune, e cel mai deștept din gașcă. Ăilalți si-au cumpărat-o, ca toată lumea, de la cate o facultate privata la mișto.  Omul asta a muncit. Sa fie...” 1

Lucian Mindruta: „Șeful de la Transelectrica, numit de PSD, de meserie electrician si absolvent de liceu industrial in Teleorman, a fost prins cu o diploma de facultate falsificata. (Sursa: Edupedu.ro)

Mi se pare o prostie sa-l dam jos. In fond, omul a fost atât de competent încât sa-si facă singur diploma, la cele mai înalte standarde tehnice.
Pe bune, e cel mai deștept din gașcă. Ăilalți si-au cumpărat-o, ca toată lumea, de la cate o facultate privata la mișto.

Omul asta a muncit. Sa fie înaintat in funcție, zic!
Da’ la cultura de data asta, ca are deja opera!”

Surse politice citate de Edupedu.ro susțin că diploma acestuia de absolvire a UPB este una falsă. Marius Dănuț Carașol ar fi urmat cursurile Universității, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

În CV-ul lui Marius Dănuţ Caraşol apare că și-ar fi făcut studiile la UPB în perioada 1999 – 2005 şi că ar fi inginer diplomat. Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul său public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: „Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”. El a motivat că este într-o ședință.