Îi sperie Dan Barna? Balet electoral Iohannis-Viorica. Moise Guran: „Acest ping-pong între ei doi este reciproc avantajos pentru amândoi -Sensul este acela de a o ridica pe Dăncilă de pe locul 4 unde e acum, pe locul 2. Cam asta au în comun în acest moment și Dăncilă și Iohannis. Întârzierea moțiunii de cenzură (de către PNL) nu este așadar nevinovată. Și zău că nu mi-ar …”

(Last Updated On: September 12, 2019)

În toate sondajele Klaus Iohannis este dat câștigător al alegerilor prezidențiale. Atunci de ce face balet electoral cu Viorica Dăncilă? Îi este frică lui Iohannis de Dan Barna astfel încât ține PSD-ul în viață? Așa cum a făcut în anii trecuți, a acceptat 80 de miniștri de la PSD în 3 ani.

Moise Guran: „Dăncilă trage de timp. Iohannis nici nu-i poate numi miniștrii plini până nu trece prin parlament, chiar să vrea, dar acest ping-pong între ei doi este reciproc avantajos pentru amândoi – ca orice meci, și acesta polarizează opinia publică în jurul lor, excluzându-i pe ceilalți candidați.
Îi sperie Dan Barna? Balet electoral Iohannis-Viorica. Moise Guran: „Acest ping-pong între ei doi este reciproc avantajos pentru amândoi -Sensul este acela de a o ridica pe Dăncilă de pe locul 4 unde e acum, pe locul 2. Cam asta au în comun în acest moment și Dăncilă și Iohannis. Întârzierea moțiunii de cenzură (de către PNL) nu este așadar nevinovată. Și zău că nu mi-ar ...” 1

Sensul este acela de a o ridica pe Dăncilă de pe locul 4 unde e acum, pe locul 2. Cam asta au în comun în acest moment și Dăncilă și Iohannis. Întârzierea moțiunii de cenzură (de către PNL) nu este așadar nevinovată.

Și zău că nu mi-ar păsa deloc, dacă România n-ar fi în buza unei crize bugetare ce, inevitabil, va fi exportată în economie. Pierdem zile și săptămâni prețioase cu prostiile astea”.