(Last Updated On: September 11, 2019)

Cunmpănașu este acuzat că a primit bani publici pe fraudă și se cere intervenția DNA.

600 de mii de lei au fost pentru trei broşuri care au în total 50 de pagini. Adică, Ministerul Culturii a plătit câte 200 de mii de lei pentru fiecare broşură, care ar fi trebuit să fie creaţii originale ale organizaţiei lui Cumpănaşu. În realitate, potrivit Libertatea.ro, Ministerul Culturii a plătit pentru texte copiate de pe Wikipedia și de pe alte site-uri, inclusiv de pe site-ul Jandarmeriei Române, anunță Realitatea TV. 

Gabriel Gachi: „La Afacerea Cumpănașu chestiunea e simpla: in cat timp se face dosarul. Procurorii cu 20.000 de lei salariu pe luna mișcă un deget sau stau tolaniti pe scaunele ergonomice?
Vedem in 2 saptamani o perchezitie, ca lucrurile sunt clare? Supraevaluare, expertiza, functionari sub acuzare, sigilii, niste girofare in tromba in fata ministerului, un maraton de audieri cu presa pe trotuar? Vedem si noi oleaca de dreptate sau suntem radicali si sorosisti?

Gabriel Gachi: „La Afacerea Cumpănașu chestiunea e simpla: in cat timp se face dosarul....Suntem Columbia, anii '80? Aia produceau kilul de cocaina cu 7.000 de dolari si il vindeau in SUA cu 150.000 de dolari. La noi, produci brosura cu 1.000 de euro si o vinzi cu 200.000 de euro....” 1

1 milion de lei pentru 3 brosuri de 18 pagini fiecare e un glont in creierul acestui stat obez si sfidator. Romanii ar trebui sa o ia personal. Cum, tata, Cumpanasu inca nu e blocat la televiziuni? Am platit 100.000 de lei impozitele luna trecuta, ca fermier cu 100 de angajati, sa spunem, si tu ii dai lui Cumpanasu si DNA tace?

Pai ce stat e asta? Fasia somaleza, dezintegrata de triburi? Pai va dati seama ce bani invart aia la Bucuresti, in ministere? Ce malai umfla aia in gusa, fata de saracia de prin primariile locale? Suntem Columbia, anii ’80? Aia produceau kilul de cocaina cu 7.000 de dolari si il vindeau in SUA cu 150.000 de dolari. La noi, produci brosura cu 1.000 de euro si o vinzi cu 200.000 de euro. Pai cea mai buna cocaina e banul public. Roiesc Mertanele pe Magheru numai din cocaina bugetara.

Eu vad un centrism absolut golanesc. Ne fura derbedeii aia la Bucuresti fara sa scoatem un sunet, ne pun perna pe fatza, stau liderii locali si ne strunesc in staul, sa nu scoatem capul si sa rumegam nutretul. Iar liderii locali isi pun copiii la Centru in functii si le pupa picioarele ministrilor si proastei de Dancila. Asta nu e stat unitar, e japca.

Deci mai face si DNA ceva sau doar ne iau impozitele si isi deschid afaceri pe care sa le scoata la lumina dupa ce se pensioneaza la 45 de ani?
Mai puteti sa va uitati in gura lor? Mai puteti indura umilinta?”