(Last Updated On: September 9, 2019)

Carmen Iohannis a fost elegantă și în prima zi de școală. Ea a participat la deschiderea anului școlar a Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde este profesoară de limba engleză și dirigintă pentru o clasă de a X-a.

Prima Doamnă s-a pozat cu elevii săi: ”E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…”, spus Carmen Iohannis, potrivit oradesibiu.ro, preluat de B1.ro.

(Foto/Video) Carmen Iohannis, elegantă în prima zi de școală. „Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…” 1 (Foto/Video) Carmen Iohannis, elegantă în prima zi de școală. „Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…” 2 (Foto/Video) Carmen Iohannis, elegantă în prima zi de școală. „Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…” 3

Pentru deschiderea anului școlar, soția președintelui a ales să poarte o rochie albastră și o pereche de sandale de culoare nude.
Vezi aici Video:

Președintele Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an școlar la școala Ferdinand I din Capitală.