(Last Updated On: September 10, 2019)

eMAG, cel mai mare jucător din industria de 2-commerce din România, intră pe piața de food delivery. Platforma online de food delivery EuCeMananc anunţă cooptarea eMAG în acţionariatul companiei, cu scopul de a accelera dezvoltarea business-ului.

Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat în 2014, la Timişoara, iar acum este prezentă în 18 oraşe din ţară, având în plan dezvoltarea la nivel naţional şi, ulterior, pe alte pieţe, scrie capital.ro.

eMAG intră pe piaţa de food delivery din România. „Este o piaţă foarte competitivă, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de ...” 1

„Ne bucură acest parteneriat strategic care ne va ajuta să creştem business-ul într-un ritm mai accelerat şi să ne urmăm planurile începute în urmă cu mulţi ani. Este o piaţă foarte competitivă, dar acest lucru este benefic pentru utilizatorii de platforme de food delivery din România. Prin investiţia eMAG obţinem şi o recunoaştere a muncii echipei şi partenerilor EuCeMananc de până acum”, a spus Alin Şerban.

Iulian Stanciu, CEO eMAG, a precizat, la rândul său, că prin acest parteneriat, compania de e-commerce vrea să ajute EuCeMananc să devină lider calitativ pe segmentul său de piaţă.

„Combinând entuziasmul şi experienţa antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienţi: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să comande mâncare online, iar noi vrem să ajutăm EuCeMananc să devină lider calitativ pe acest segment”, a spus Iulian Stanciu.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.