(Last Updated On: September 12, 2019)

Doi elevi de 6 ani au fost atacați cu spray paralizant de o învățătoare în timpul orei de curs.  Copiii erau în clasa pregătitoare di localitatea Santău (Satu Mare)şi din fericire nu au păţit nimic grav.

Ciprian Balog, directorul școlii a declarat la Antena 3 că este vorba de o învățătoare repartizată în acest nou an școlar de Inspectoratul Județean.

Doi elevi atacati de învățătoare cu spray paralizant în timpul orei! 1

În cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, un cadru didactic a atacat cu spray lacrimogen doi elevi de la clasa pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată! Elevii au fost preluați imediat de conducerea școlii și duși la dispensarul medical din localitate, după care au fost transferați la Camera de Gardă a Spitalului din Tășnad, unde se află în afara oricărui pericol, potrivit informațiilor PresaSM.

Profesoara a fost reținută inițial de către polițiștii Postului Comunal de Poliție Santău, după ce au fost sesizați de către un cadru didactic, după care cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad, care au dispus reținerea profesoarei pentru 24 de ore. Cazu este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.