(Last Updated On: September 10, 2019)

Dincă își bate joc de anchetatori iar anchetatorii de români. După o lună jumătate de interogatorii, Dincă și-a schimbat declarația în fața procurorilor. Acum spune că nu ar fi ars-o pe Alexandra Măceșanu timp de șase ore, ci că totul ar fi durat aproximativ două ore.

Bogdan Chirieac, citat de DCNews. ”Ce ne spune procuratura după o lună și jumătate de anchetă, aflată pe prima pagină a ziarelor? Trebuie să aflăm ce a făcut cu ea- n.r. Alexandra- că poate fata aia, dacă mai e în viață, mai poate fi salvată.

Dincă își bate joc de procurori, iar și-a schimabt declarațiile. Bogdan Chirieac: „Poate Alexandra, dacă mai e în viață, mai poate fi salvată. Și dacă au dat-o la traficanți, să nu o fi făcut-o- Doamne ferește-  pierdută. Nimănui nu-i convine să-și pună în pericol rețeaua din care scoate ...” 1

Și dacă au dat-o la traficanți, să nu o fi făcut-o- Doamne ferește- pierdută. Nimănui nu-i convine să-și pună în pericol rețeaua din care scoate milioane pentru un copil pe care îl caută o țară întreagă.

Pe de altă parte, dacă acolo s-a petrecut monstruozitatea, luați un butoi, același tip, băgați acolo un animal ucis deja, sacrificat și vedeți dacă poate fi ars și în cât timp.

Este o greutate și pentru familia Alexandrei. O ucizi și o învii în fiecare seară. Și dacă s-ar fi întâmplat, nu o lași să se odihnească. Nu reușește nimeni să afle un adevăr care ține de fizică”, a precizat Bogdan Chirieac, în direct, la România TV.