(Last Updated On: September 9, 2019)

Cazul Caracal se tot complică în condițiile în care anchetatorii fac eforturi uriașe să închidă dosarul mai repede, să-l scoată vinovat doar pe Dincă.

Acuzaţii fără precedent în cazul de la Caracal, făcute de Sorin Ovidiu Bălan. Potrivit jurnalistului, Gheorghe Dincă ar fi fost informat de cineva care avea acces la datele de la 112, precum şi la cele de la starea civilă, că Alexandra a sunat la 112, anunță Observator Tv. 

Realizatorul TV a făcut dezvăluirea în emisiunea “Ediţie Specială” de la Antena 3.

Dincă informat că Alexandra a sunat la 112?  Sorin Ovidiu Bălan: „De unde știa Dincă, de unde știa a doua voce că Alexandra Măceșanu se mai numește și Mihaela, în condițiile în care fata nu avea buletinul la ea?  Vă spun eu, de la cineva care are acces la datele de stare civilă. Cine are acces? Cel care l-a ...” 1

“Degeaba încearcă să ne prostească, este o șerpărie care trebuie stârpită. Și va fi. În zilele următoare, vor fi niște arestări. Lucrurile încep să se contureze.

Tatăl Alexandrei a primit mai multe telefoane.
Al doilea este dat vineri, 26 iulie, la ora 7 dimineață. O altă voce spune cam același lucruri. Vineri, la Dincă, se desfășura de o oră perchezițiile. Dincă nu putea suna. Cine a sunat?

Acela care a sunat la ora 7, când se făceau percheziţiile, ca și Dincă, a numit-o pe Alexandra, Mihaela. Nimeni nu-i spunea Alexandrei, Mihaela. Am găsit vecini care acum au aflat. De unde știa Dincă, de unde știa a doua voce că Alexandra Măceșanu se mai numește și Mihaela, în condițiile în care fata nu avea buletinul la ea?

Vă spun eu, de la cineva care are acces la datele de stare civilă. Cine are acces? Cel care l-a anunțat pe Dincă că fata a sunat. Dacă luați orele când a vorbit cu domnul Pistol, Dincă cu trei sferturi de oră nu avea cum să ajungă. Dincă a fost anunțat de cineva care are acces și la 112, și la datele de stare civilă”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan la Antena3.