Dan Negru: „Am făcut un plin normal de motorină (50 l) si m-a costat 335 de Ron. Si am găsit un zbor cu avionul până-n Dubai care costă 329 RON. Un plin de motorină in România costă cât un zbor in Dubai. De asta zic …”

(Last Updated On: September 14, 2019)

România o duce bine, dacă este să o credem pe Viorica. Salariile au crescut la bugetari, pensiile au crescut. De prețuri însă Viorica nu mai spune nimic. Spune însă Dan Negru.

Dan Negru: „Am făcut un plin normal de motorină (50 l) si m-a costat 335 de Ron.
Si am găsit un zbor cu avionul până-n Dubai care costă 329 RON.

Dan Negru: „Am făcut un plin normal de motorină (50 l) si m-a costat 335 de Ron. Si am găsit un zbor cu avionul până-n Dubai care costă 329 RON.  Un plin de motorină in România costă cât un zbor in Dubai. De asta zic ...” 1

Un plin de motorină in România costă cât un zbor in Dubai.
De asta zic, #tuvăngură”

Inflaţia din România a fost şi în august cea mai mare din UE. România are de un an o rată dublă a inflaţiei faţă de media Uniunii, anunță Ziarul Financiar.

Înflaţia este provocată în bună măsură de creşterile salariale. INS arăta că, la o creştere reală a salariilor în iulie faţă de iulie 2018 de 15%, câştigul real net a fost de 10%, ceea ce înseamnă că o treime din creştere a fost înghiţită de inflaţie.