Dan Barna: „Îi transmit felicitările mele Laurei Codruța Kovesi! Candidatei PSD la președinției îi spun doar atât: nu poți spera să fii președinte al tuturor românilor câtă vreme crezi că victoriile care nu îți aparțin trebuie oprite cu orice preț”

(Last Updated On: September 19, 2019)

Dan Barna o felicită pe Laura Codruța Kovesi și o critică pe Viorica Dăncilă pentru că a luptat ca o româncă să fie aleasă procuror șef european.

Dan Barna: „Îi transmit felicitările mele Laurei Codruța Kovesi!
V-am promis înainte de alegerile europarlamentare că trimitem la Bruxelles și Strasbourg oameni competenți, oameni care fac diferența.

Acum câteva minute ați avut o nouă probă că ne ținem de cuvânt. Delegația USR-Plus a avut un rol decisiv în obținerea unui vot pozitiv în Consiliu de la ambasadorii statelor membre pentru nominalizarea Laurei Codruța Kovesi în postul de procuror șef european. Anterior opoziția înverșunată a tripletei Liviu Dragnea-Viorica Dancilă – Tudorel Toader făcuse ca nominalizarea să intre într-un impas.

Dan Barna: „Îi transmit felicitările mele Laurei Codruța Kovesi!  Candidatei PSD la președinției îi spun doar atât: nu poți spera să fii președinte al tuturor românilor câtă vreme crezi că victoriile care nu îți aparțin trebuie oprite cu orice preț” 1

Azi doar Viorica Dăncilă mai insistă să oprească această nominalizare iar opoziția domniei sale nu a contat. Doamna premier și candidat al PSD este izolată în insistența sa stranie de a opri cariera doamnei Kovesi.

Nu pot să nu remarc că dacă doamna candidat ar fi acționat decent în trecut și ar fi lăsat-o pe Laura Kovesi să își continue cariera în țară astăzi nu ar mai fi pusă în această poziție de acționa împotriva intereselor propriei țări.

Candidatei PSD la președinției îi spun doar atât: nu poți spera să fii președinte al tuturor românilor câtă vreme crezi că victoriile care nu îți aparțin trebuie oprite cu orice preț”.

Stirile Pro Tv anunță că Laura Codruța Kovesi a câștigat votul pentru poziția de procuror șef european în Consiliul UE, după ce ambasadorii statelor membre UE au votat cu 17 voturi pentru din 22 în favoarea candidaturii fostei șefe DNA.