Dan Barna îi cere președintelui Klaus Iohannis să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor

(Last Updated On: September 5, 2019)

Președintele USR, Dan Barna, îi cere lui Klaus Iohannis să convoace partidele la discuții pentru un acord de declanșare a alegerilor anticipate.

Candidatul USR-Plus la prezidențiale comentează că ceea ce au dat Dragnea și PSD românilor, în ultimii trei ani, se reduce la crize după crize, abuzuri, ilegalități și o incompetență strigătoare la cer, informează hotnews.ro.

Dan Barna îi cere președintelui Klaus Iohannis să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor 1

„Politica crizei! Asta au dat Dragnea și PSD românilor in ultimii trei ani, crize dupe crize, abuzuri, ilegalități și o incompetență strigătoare la cer. Dăncilă continuă politica lui Dragnea și se agață de scaun ca să supraviețuiască.

În loc să găsească oameni onești și competenți pentru funcțiile de miniștri și să vină cu ei în Parlament, așa cum îi cere legea și cum așteaptă cetățenii, Viorica Dăncilă trage de timp, pentru că nu mai are majoritate și nici legitimitate, încă 45 de zile.

Doamna Dăncilă, veniți în Parlament pentru votul de reconfirmare. Dacă nu veniți, depunem moțiune de cenzură. USR este pregătit să voteze o moțiune de cenzură și să deschidem astfel calea către alegeri anticipate și o nouă guvernare, una care să fie în stare să guverneze România cu adevărat.

Cerem și președintelui României să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor”, a scris Dan Barna pe Facebook.