Cristina: „Astăzi este ziua Alexandrei, împlinește 16 ani! Ma sfâșie faptul că nu o pot ajuta, ca nu o pot gasi si aduce acasa…😢 Alexandra este puternică, ea are un instinct de supravietuire puternic ,sunt sigura! Imi dau seama de asta din faptul că a…”

(Last Updated On: September 15, 2019)

Astăzi este ziua Alexandrei, împlinește 16 ani! Oficialii spun că a fost ucisă, familia crede că este în viață.

‎Pe Facebook, Cristina Cristina‎ a scris: „Astăzi este ziua Alexandrei, împlinește 16 ani!
Ea a fost până în momentul tragic, un copil model, cuminte, educat, bun la învățătură si cu activități extrașcolare frumoase, făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular…
Cristina: „Astăzi este ziua Alexandrei, împlinește 16 ani! Ma sfâșie faptul că nu o pot ajuta, ca nu o pot gasi si aduce acasa...😢 Alexandra este puternică, ea are un instinct de supravietuire puternic ,sunt sigura! Imi dau seama de asta din faptul că a...” 1

Ma sfâșie faptul că nu o pot ajuta, ca nu o pot gasi si aduce acasa…😢
Alexandra este puternică, ea are un instinct de supravietuire puternic ,sunt sigura! Imi dau seama de asta din faptul că a reusit sa se dezlege, sa sune la 112 si sa dea atatea detalii… din pacate in zadar, IQ-ul celor cu care a vorbit, era undeva sub 0.😢

Azi, de ziua ei, sa ne gandim la ea, sa aprindem o lumânare, la VII, sa facem o faptă bună pentru cineva aflat la nevoie, în numele ei.
Dacă sunteți părinți, încercați să stati cu copiii voștri mai mult…

Draga noastră eroina, Alexandra, te asteapta acasa, familia ta si o țară întreagă! Te iubim mult, copil frumos si bun! ❤🙏🤗”

În altă ordine de idei, jurnalistul italian Rok Xavi, a declarat la România TV, că Gheorghe Dincă a fost subiectul unui reportaj în urmă cu câțiva ani, iar criminalul din Caracal s-a ocupat cu traficul de copii în Italia.

„Erau trei rulote la marginea oraşului Bari, în apropiere de stadionul San Nicola. Se făcea acolo trafic de minori, prostituție. Într-una din ele l-am recunoscut pe Gheorghe Dincă. Aducea femei, copii, acolo. Mai era cu o domana din Caracal, în jur de 40-50 de ani, şi făceau trafic de minori acolo, în zona stadionului San Nicola”, a declarat Rok Xavi, pentru România TV, preluat de Gazeta Romaneasca. 

Cristina: „Astăzi este ziua Alexandrei, împlinește 16 ani! Ma sfâșie faptul că nu o pot ajuta, ca nu o pot gasi si aduce acasa...😢 Alexandra este puternică, ea are un instinct de supravietuire puternic ,sunt sigura! Imi dau seama de asta din faptul că a...” 2

Poliţia a intrat pe fir, iar Dincă a fost expulzat din oraş. „Dincă a primit trei ani interdicţie să mai intre în Bari”, a mai spus jurnalistul de investigaţie.