(Last Updated On: September 12, 2019)

Digi 24 anunță că medicii legiști au confirmat că Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influența substanțelor halucinogene în momentul accidentului în care un tânăr și-a pierdut viața.

Potrivit medicilor legişti, Mario Iorgulescu consumase alcool şi cocaină atunci când s-a urcat la volan. Acestea sunt informaţii preliminare, raportul legiştilor nefiind încă finalizat.

Cătălin Striblea: Digi 24:” Potrivit medicilor legişti, Mario Iorgulescu consumase alcool şi cocaină atunci când s-a urcat la volan. Acestea sunt informaţii preliminare, raportul legiştilor nefiind încă finalizat.”

Nici nu știi in cate moduri te revolta stirea asta. De la mașina scumpa la o vârstă mica, la iresponsabilitate in toate gradele, la absenta prietenilor sau a familiei când omul asta s-a suit in mașină. Sa nu-mi spuneți ca nu știa nimeni din anturaj ca avea problema asta. O nenorocire aproape planificata.

Cătălin Striblea, despre Mario Iorgulescu drogat și băut la volan: „Nici nu știi in cate moduri te revolta stirea asta. De la mașina scumpa la o vârstă mica, la iresponsabilitate in toate gradele, la absenta prietenilor sau a familiei când omul asta s-a suit in mașină. Sa nu-mi spuneți ca nu știa nimeni din anturaj ca avea problema asta. O nenorocire aproape planificata” 1

Adelin Petrisor: „Surse judiciare sustin ca Mario Iorgulescu consumase cocaina si alcool in seara in care a provocat accidentul in care si-a pierdut viata un barbat de 24 de ani. Acestea sunt rezultatele unor analize preliminare. Raportul medico-legal urmeaza sa apara in urmatoarele zile.
foto © Viva”