Catalin Striblea: „Ajung uneori să cred că o mare parte din conaționalii noștri au alergie la reguli. Plus că se cred și foarte deștepți. În seara asta, după ce-am aterizat cu avionul, am mers pe pistă binișor. La un moment dat, avionul s-a oprit și a zăbovit un pic. Era de ajuns să te …”

(Last Updated On: September 10, 2019)

Unii români sunt tare grăbiți. Pe șosele, în aeroporturi. Uită de reguli și pun în pericol viața celorlați.

Catalin Striblea a scris pe Facebook: „Ajung uneori să cred că o mare parte din conaționalii noștri au alergie la reguli. Plus că se cred și foarte deștepți. În seara asta, după ce-am aterizat cu avionul, am mers pe pistă binișor. La un moment dat, avionul s-a oprit și a zăbovit un pic.

Era de ajuns să te uiți pe un geam și să realizezi că nu e în poziția de parcare. Era curmeziș față de alte avione, nu erau scările mobile, însoțitoarele de zbor nu-și dăduseră jos centurile.

Catalin Striblea: „Ajung uneori să cred că o mare parte din conaționalii noștri au alergie la reguli. Plus că se cred și foarte deștepți. În seara asta, după ce-am aterizat cu avionul, am mers pe pistă binișor. La un moment dat, avionul s-a oprit și a zăbovit un pic. Era de ajuns să te ...” 1
(foto arhiva)

Ei bine la 15 secunde după oprire, am auzit mai multe clic-clacuri de centuri, iar trei persoane au țâșnit din coada avionului și au ajuns până la ușa din față. Grupul era condus de o doamnă cam la 70 de ani cu o sacoșă imensă și urmat de doi băieți, tineri întreprinzători.

Li s-a spus că treaba nu e terminată și au fost puși pe niște scaune în față, unde s-au hlizit prostește. Acum, probabil, povestesc în bula lor cât de șmecheri sunt.”

Lucian Mindruta: „Romanii conduc cum voteaza:

Fara sa se gandeasca la urmatoarea secunda. Fara sa-si faca griji pentru camionul pe care (inca) nu-l vad.
Suntem o natie care vrea sa depaseasca istoria pe linia continua.

Chiar si cand, de fapt, nu ne asteapta nimeni, nicaieri.”

Un grăbit este și Mario Iorgulescu va fi acuzat de ucidere din culpă, după teribilul accident de sâmbătă noapte, în urma căruia un tânăr de vârsta lui a pierit nevinovat.

Marea necunoscută în acest caz este alcoolemia lui Iorgulescu Junior. Legiștii trebuie să spună dacă, în momentul accidentului, era băut sau consumase substanțe interzise, anunță Stirile Pro Tv.

Ofiţerii Poliţiei Rutiere au reluat cercetările la faţa locului. Au întrerupt circulaţia pe şoseaua Chitilei, ca să poată face noi măsurători. Sâmbătă noaptea, maşină condusă de Mario Iorgulescu a lovit o altă maşină. Şoferul, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, a murit pe loc.

Deşi au deschis deja un dosar de cercetare penală, anchetatorii îl vor pune sub acuzare pe Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă abia după ce îl vor audia. Deocamdată însă, fiul şefului LPF, cel bănuit că a provocat această tragedie este internat în spital.