Bianca Andreescu a dezvăluit cum a fost viața ei de emigrantă în Canada. „E o ţară atât extraordinară, e atât de multiculturală, încât …”

(Last Updated On: September 9, 2019)

Bianca Andreescu a vorbit despre cum a fost viața ei în Canada. Sportiva a fost întrebată dacă i-a fost greu să crească în Canada cu părinţi români.

“Cu siguranţă, nu. Canada e o ţară atât extraordinară, e atât de multiculturală, încât nu am avut nicio problemă să cresc având părinţi români. De aceea îmi iubesc ţara atât de mult.

Bianca Andreescu a dezvăluit cum a fost viața ei de emigrantă în Canada. „E o ţară atât extraordinară, e atât de multiculturală, încât ...” 1

Nu pot să le mulţumesc suficient celor de la federaţia canadiană pentru tot ce au făcut. Am fost cu ei de când aveam zece ani şi programele pe care le-au pus şi e pun în aplicare au făcut bine, nu numai mie, ci şi altor sportivi canadieni.

Cu siguranţă, fără ajutorul lor nu aş fi aici”, a declarat Bianca Andreescu, citată de stiripesurse.ro.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams.

Andreescu s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute.