Avocatul lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. Tonel Pop: Dincă este şmecher, nu avem o cale de comunicare cu el. Eu apreciez că îşi bate joc de toţi. Dincă pare că acoperă foarte multe persoane, dar nu ştiu dacă cu succes”

(Last Updated On: September 10, 2019)

Ancheta lui Dină mergeu greoi. Se răzgândește, procurorii nu știu ce să facă iar avocatul din oficiu a făcut o criză de nervi.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susține că audierea de marţi a lui Gheorghe Dincă a fost oprită de procurorul de caz după ce avocatul din oficiu al acestuia a părăsit de mai multe ori camera de anchetă. În plus acesta ar fi făcut o criză de nervi, anunță Stirile Pro Tv.

Avocatul lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. Tonel Pop: Dincă este şmecher, nu avem o cale de comunicare cu el. Eu apreciez că îşi bate joc de toţi. Dincă pare că acoperă foarte multe persoane, dar nu ştiu dacă cu succes” 1

Tonel Pop spune că avocatul lui Dincă, Lascoschi Claudio, a făcut şi o criză. „S-a închis ancheta. De asemenea, domnul avocat din oficiu al lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. La care domnul Dincă l-a mângaiat şi l-a ţinut de mâini.

Am fost nevoiţi să întrerupem ancheta, se va viziona caseta. (…) Este posibil ca procurorul de caz să nu fi observat plecarea repetată a domnului Lascoschi lăsându-l fără asistenţă în timpul audierii, pentru că procurorul are foarte multe hârtii şi işi notează foarte atent şi vorbeşte cu inculpatul, nu cu avocatul”, mai spune Pop.

Avocatul familiei Melencu este convins că Dincă a avut complici și spune că suspectul minte în continuare, potrivit Digi 24.

„Nu este cooperant. Este şmecher, nu avem o cale de comunicare cu el. Eu apreciez că îşi bate joc de toţi. Dincă pare că acoperă foarte multe persoane, dar nu ştiu dacă cu succes”, a declarat Tonel Pop.

Potrivit avocatului, Dincă nu cooperează, cel mult are scăpări.

„Eu şi anchetatorii am înţeles mult mai multe lucruri. El oferă noi detalii prin faptul că la un moment dat are scăpări, se enervează, are tremur la anumite observaţii şi atunci aflăm mai multe decât vrea să spună. Rămâne să speculăm aceste lucruri, în sens juridic, ca să aflăm cât mai repede care e adevărul”, a spus azi avocatul.