(Last Updated On: September 9, 2019)

Un condamnat penal explică cine este român adevărat și cine nu. Are dreptate?

Fostul europarlamentar Adrian Severin, care are o condamnare de 4 ani închisoare pentru luare de mită şi trafic de influență, a criticat decizia SUA de a interzice accesul lui Liviu Dragnea și al copiilor săi, din cauza corupției.

Așa este? Adrian Severin, condamnat penal: „Cei care salută nenorocirea copiilor lui Liviu Dragnea, nu sunt poporul român, nu simt românește...Oricât de mulți par a fi, ei rămân o...” 1

De asemenea, într-o postare foarte lungă pe contul personal de pe Facebook, Adrian Severin a afirmat că cei care salută ”nenorocirea copiilor lui Dragnea”, ”nu sunt poporul român, nu simt românește”, anunță Stirile Pro Tv.

Severin a mai spus că ”aplaudarea dementă” a deciziei SUA de interdicție împotriva familiei Dragnea ”este actul de slugărnicie a unor nevertebrate fără neam și fără Dumnezeu”.

”Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de exploziile de bucurie animalică de pe rețelele sociale. Cei care salută nenorocirea copiilor lui Dragnea, nu sunt poporul român, nu simt românește (de fapt nu simt omenește) și nu aparțin României profunde. Oricât de mulți par a fi, ei rămân o minoritate de impotenți cronici care își văd salvarea doar în statutul de sclav. Decizia americană este un act de putere care are totuși sensul său.

Aplaudarea ei dementă este actul de slugărnicie a unor nevertebrate fără neam și fără Dumnezeu.” – a scris fostul europarlamentar PSD, condamnat pentru corupție.