Adelin Petrisor: „Smaranda (9 ani) e foarte bucuroasa. A reușit sa facă o fotografie cu Simona Halep, un lucru pe care-l dorea cu ardoare de multa vreme. Cum nu am fost de fata, am încercat sa aflu amănunte. – Te-ai dus tu la Simona sau a rugat-o Maria? – Eu m-am dus, mi-a răspuns Smaranda scurt. – Si ce i-ai zis?”

(Last Updated On: September 14, 2019)

Adelin Petrisor povestește cum fetița lui a reușit să facă o poză cu Simona Halep.

Adelin Petrisor: „Smaranda (9 ani) e foarte bucuroasa. A reușit sa facă o fotografie cu Simona Halep, un lucru pe care-l dorea cu ardoare de multa vreme. Cum nu am fost de fata, am încercat sa aflu amănunte.

– Te-ai dus tu la Simona sau a rugat-o Maria?
– Eu m-am dus, mi-a răspuns Smaranda scurt.

Adelin Petrisor: „Smaranda (9 ani) e foarte bucuroasa. A reușit sa facă o fotografie cu Simona Halep, un lucru pe care-l dorea cu ardoare de multa vreme. Cum nu am fost de fata, am încercat sa aflu amănunte.  - Te-ai dus tu la Simona sau a rugat-o Maria? - Eu m-am dus, mi-a răspuns Smaranda scurt.  - Si ce i-ai zis?” 1

– Si ce i-ai zis?
– “Buna! Faci o fotografie cu mine, te rog?”

– Si Simona ce a zis?
– Pai a zis: “Bine, hai!”

– Si ai mai apucat sa schimbi vreo vorba cu ea?, am întrebat încercând sa aflu detalii.
– Daaa, mi-a răspuns Smaranda de parca ar mai fi stat ore in sir la povesti cu Simona. I-am zis “Mulțumesc” si ea mi-a răspuns “Cu placere!”.😄

Simona Halep a anunţat într-o postare pe contul său de Facebook că fostul său antrenor, Darren Cahill, revine în echipa ei din sezonul următor, anunță Digi 24.
”Bună! Am nişte veşti extraordinare pe care trebuie să le împărtăşesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor.

Ultima oară te-am omorât şi plănuiesc să te omor din nou. Abia aştept să terminăm ce am început. Pe curând”, a spus Simona Halep, în videoclipul publicat pe Facebook.