(Last Updated On: September 17, 2019)

Luptă crâncenă pe electoratul anti-PSD. Cei anti PSD, la alegerile europarlamentare, au ales USR. Acum Iohannis încearcă să-i atragă de partea lui pentru alegerile prezidențiale. Dan Barna sau Iohannis. Cine va câștiga?

Ciprian Lazar: „Diferența dintre Iohannis si Barna o găsiți in răspunsurile lor din campaniile electorale:

KLAUS IOHANNIS in campania anterioara întrebat de un jurnalist cum a obținut ca profesor atâtea proprietăți a răspuns: “din meditații”…jurnalistul a punctat si l-a mai întrebat: ” sunt f multi profesori care dau meditații in România si nu au acumulat atâta avere”…Iohannis răspunde ca un ….: “ghinion”…

Ciprian Lazar: „Diferența dintre Iohannis si Barna o găsiți in răspunsurile lor din campaniile electorale:  KLAUS IOHANNIS in campania anterioara întrebat de un jurnalist cum a obținut ca profesor atâtea proprietăți a răspuns: "din meditații"... DAN BARNA a fost întrebat de același jurnalist sa spună ce afaceri a făcut cu statul roman. Dan Barna a răspuns...” 1

DAN BARNA a fost întrebat de același jurnalist (e vorba de Claudiu Pândaru) sa spună ce afaceri a făcut cu statul roman. Dan Barna a răspuns civilizat ca afacerile lui cu statul roman au constat in proiecte încheiate de compania la care era asociat, proiecte care au atras fonduri europene pentru statul roman.

Asta e diferența intre cei doi: Klaus Iohannis un … îngâmfat care se pierde in fata unor întrebări la care nu se așteaptă, fiindcă pe hârtia lui nu sunt toate răspunsurile iar Dan Barna un tip educat care nu are nimic de ascuns si vorbește fix pe înțelesul tuturor. (…)!!Aviz Iohanniștilor!!”

Dan Barna, citat de Hotnews: „Toate acele contracte în care noi am lucrat au fost verificate de-a fir a păr și, repet, ceea ce mie mi se reproșează este că am ajutat statul român să absoarbă fonduri europene. E un reproș pe care îl primesc cu toată deschiderea, sunt chiar mândru de acest reproș”