Clubul lui Hagi, investitori surpriză! Decebal Radulescu: „20 la suta eMAG, 20 la suta Mobexpert și 20 la suta Daniel Dines, ultimul fiind și cel mai bogat roman conform Forbes…Foarte probabil, Hagi va continua sa fie…”

(Last Updated On: September 18, 2019)

Jurnalistul Decebal Radulescu anunță că Viitorul, cl8ubul deținut de Gică Hagi, va avea investitori surpriză.

Decebal Radulescu: „Se strecoară tot mai mult in piața zvonul ca Gheorghe Hagi e foarte aproape sa vândă clubul pe care-l deține, Viitorul Constanta. Totul ar urma sa se perfecteze in decursul a câtorva săptămâni.

Clubul lui Hagi, investitori surpriză! Decebal Radulescu: „20 la suta eMAG, 20 la suta Mobexpert și 20 la suta Daniel Dines, ultimul fiind și cel mai bogat roman conform Forbes...Foarte probabil, Hagi va continua sa fie...” 1

Numai ca fostul mare internațional nu vrea sa înstrăineze tot Ceea ce a construit in decurs de 10 ani, ci doar 60 la suta din afacere. Iar cei care vor să cumpere cele 60 de procente sint investitori surpriza: 20 la suta eMAG, 20 la suta Mobexpert și 20 la suta Daniel Dines, ultimul fiind și cel mai bogat roman conform Forbes.

Dines este fondatorul unei firme de IT. “Gata, lucrurile se vor schimba la viitorul. Mergem la un alt nivel. Vom creste salariile jucătorilor și nu vom mai vinde nimic in România “ a spus Hagi zilele trecute.

Foarte probabil, Hagi va continua sa fie managerul echipei, el acceptând o clauza ca timp de trei ani de la semnarea documentelor nu va părăsi echipa”.

Hagi, după victoria cu Gaz Metan, potrivit Digi Sport: ”Îi știu pe toți, de la Divizia B și Divizia C. Când jucătorii acceptă linia salarială, vom ridica și noi puțin standardul. Nu vom mai da jucători în România. Am luat această decizie, să dăm jucători doar afară. În România vom da jucători doar liberi de contract”.